Моторошна звістка про криваве убивство на Харківщині 15-річної дівчини сколихнула всю Україну.

Про це стало відомо із повідомлень ЗМІ, які посилаються на прес-службу поліції області.

У повідомленні йдеться, що мешканка селища Бабаї на Харківщині 15-річна Аліса Онищук зникла вранці 2 листопада дорогою на навчання.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Уже наступного дня її знайшли мертвою біля посадки поблизу Покотилівсько-Бабаєвського пішохідного мосту, неподалік від дому жертви.

Наразі поліція стверджує, що видимих ознак насильства на тілі дівчини не виявлено. Однак остаточні висновки зроблять експерти після розтину.

Місцеві жителі в свою чергу запевняють, що на обличчі дівчини була кров та явні ознаки побоїв та припускають, що убивство могло бути ритуальним.

"Тіло знайшли біля лісу, стали ходити між кущів і виявили галявинку з сатанинськими символами і підвішеними убитими півнями", - розповідає жителька Бабаїв Марина.

Аліса закінчила Покотилівський ліцей. Цьогоріч дівчина вступила до Харківського архітектурно-будівельного коледжу. У день зникнення вийшла з дому як зазвичай о 7:20, поспішала на електричку.

"Цього ж дня її мама теж вирішила поїхати до Харкова, пішла тим самим шляхом на поїзд і неподалік від моста знайшла кросівок Аліси", - розповідає сусід загиблої Андрій.

За його словами, мати дівчини Вікторія Онищук намагалася знайти доньку сама, але пошуки не увінчалися успіхом. Тоді жінка забила на сполох і звернулася до поліції.

Селяни розповідають, що після таємничої загибелі Аліси молодь боїться виходити з дому і множить страшні чутки про те, що з колонії втекло троє ув'язнених, які ґвалтують і ріжуть дівчат. Користувачі інтернету навіть згадали про "Бабаївського маніяка", який вбивав дівчаток і жінок на початку 90-х. Тоді душогуба нібито зловили, але жителі селища побоюються, що він міг вийти з в'язниці та продовжити вбивати.

Однак в управлінні пенітенціарної служби чутки про втечу засуджених категорично спростували.

поліція
поліція

Нагадаємо, убивця тернопілської випускниці з дитинства відзначався особливою жорстокістю та знущався над тваринами.

Як писав раніше Знай.ua, серійний вбивця-маніяк Сергій Ткач, відомий як "Пологівський маніяк", за гратами одружився і став батьком.

Дружиною "Пологівського маніяка", який відбуває довічне ув'язнення на Житомирщині, стала 24-річна Олена з Росії, передає "ТСН".

Також Знай.ua писав про те, що 12-річна жителька племінного району Хибер у Пакистані жорстоко поплатилася за те, що намагалася втекти з коханим хлопцем.