Курс долара на міжбанку у продажу виріс на дві копійки – до 27,93 грн/дол, курс купівлі піднявся також на дві копійки – до 27,93 грн/дол.

Обмін валют
Обмін валют

Національний банк України 9 листопада 2018 року опустив курс гривні майже на три копійки – до 27,92 гривень за долар – у порівнянні з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора у четвер, 8 листопада.

НБУ
НБУ

НБУ встановив офіційні курси валют на такому рівні:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

– 100 доларів США – 2792,6734 гривні (+2,9776);

– 100 євро – 3190,3501 гривні (-14,1735).

За даними IBC.ua курс долара на міжбанківському валютному ринку у продажу виріс на дві копійки – до 27,93 грн/дол, курс купівлі піднявся також на дві копійки – до 27,93 грн/дол.

Котування євро на покупці впало на 11 копійок, а продажі – на 12 копійок, до 31,89-32,91 грн/євро.

Обмін валюти
Обмін валюти

Нагадаємо, імплементація плану дій BEPS повинна покінчити із зарплатою в конвертах. Однак, українцям доведеться дорого за це заплатити, віддаючи державі половину своєї зарплати.

Експерти впевнені, що нововведення допоможе зрости ВВП країни і рівнем зарплат українців, але частина підприємств просто розориться, не витримавши навантаження.

На сьогоднішній день з офіційної зарплати середнього українця вилучається три податки – 18% ПДФО, 22% ЄСВ і 1,5% військовий збір. Тобто з 10 тис. грн. "брудними" на руки українець отримує 5850 грн., решта йде державі. Все це відповідає 41,5% податкового навантаження

Також раніше ми писали, що в Україні з 5 листопада повноцінно заробила система BankID, яка дозволяє одержувати довідки від держорганів або відкривати рахунки у банках, не виходячи з дому, просто в інтернеті.

BankID - це єдина електронна система верифікації людини, яка дозволяє підтвердити особу дистанційно і отримати доступ до адміністративних і банківських послуг.

Нагадаємо, в СБУ перерахували всі шахрайські схеми, які на сьогодні вдалося виявити при спробі взяти кредит на ім'я чужої людини.

Як повідомляв портал Знай.uа українцям розповіли, як і де вони будуть отримувати пенсії після скандалу з "Укрпоштою" і закриттям відділень.

Знай.іа писав про те, що експерти розповіли, коли долар припинить знущання.