Після гучного скандалу навколо "Укрпошти" та виплати пенсій у сільській місцевості, влада все ж пішла назустріч українцям та пообіцяла, що свої виплати вони отримуватимуть, як і раніше.

Така заява пролунала від глави "Укрпошти" Ігоря Смілянського під час прес-конференції.

За словами глави компанії, він зустрівся з керівництвом України, і була домовленість про те, що економічно обґрунтовані тарифи будуть враховані у другому читанні бюджету на майбутній рік.

пенсіонерка

"У нас є комунікація з президентом. І мені здається, нас почули, і всі пенсіонери зможуть отримувати свої пенсії, як це було раніше. Я сподіваюся на те, що все буде вирішено в позитивному ключі ... Працівники Укрпошти не можуть оплачувати цей тариф", - розповів Смілянський.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Смілянський заявив, що компанія має намір закрити до семи тисяч відділень у селах, а працівників скоротити. Натомість відділення у містах будуть розвиватися.

гроші

Як виявилося, все почалося з того, що уряд не хотів затвердити вигідні тарифи на перерахунок пенсій. за старими розцінками кожне відділення "Укрпошти" щомісяця зазнавало кількатисячні збитки.

Але тепер є надія, що все ж пенсії українцям надходитимуть, як і раніше та людям не доведется за своїми виплатами добиратися до відділень у містах чи банкоматів.

картки

Нагадаємо, реформи довели "Укрпошту" практично до краху Підприємство зазнало мільйонних збитків.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям пояснили, що буде з їх пенсіями та як і де видаватимуть.

Також Знай.ua писав про те, що Пенсійний фонд України не погоджується з вимогами "Укрпошти" на підвищення тарифу на доставку пенсій

Дивіться: Укрпошта. Новий формат