З 12 листопада в Україні продовжить холоднішати. Буде лютувати холодний вітер, а вже 14 листопада ми з великою ймовірністю будемо спостерігати мокрий сніг. Про це пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

" На наступному тижні в Україні ось цей справжній синоптичний комфорт явно пропаде. Вже з неділі з переходом в понеділок вітер посилиться до штормових значень. Він видуватиме залишки тепла і знижуватиме температуру повітря протягами навіть в приміщеннях ", - зазначає синоптик.

Але навіть якщо б і не вітер, температура повітря продовжила б самостійно знижуватися, упевнена Наталя Діденко. У вівторок і середу на Сході України прогнозують вже 5-8 градусів морозу. А в середу, 14 листопада, подекуди з'явиться дощ і мокрий сніг.

"Тенденція звичного некомфортного листопада наступного тижня нарешті почне проявлятися. Нагуляйтесь завтра-післязавтра", - додає Діденко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", погода на листопад ще не визначилася, незважаючи на те, що справа хилиться до середини місяця. Україну колише в листопадовому кріслі - синоптики розповіли, наскільки затишним воно буде далі. Але найдивніше, що погода вирішила пограти в таємничу леді і не дає однозначних підстав прогнозувати той чи інший стан на найближчі тижні.

Раніше синоптики попередили, що бабине літо скаже українцям останнім тепле "Прощай" , оскільки збирається поступитися дорогу холодному і промозглому листопада.

Втім, осінь і без того потішила нас. Так, раніше повідомлялося про безпрецедентний температурний рекорд – за останні 137 років, температура в жовтні була найвищою.
Тепла осінь в Україні продовжує встановлювати шокуючі температурні рекорди. Так жовтень 2018 року виявився таким теплим, яким не був за 137 років метеоспостережень. Така інформація надійшла від співробітників Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського. Бабине літо не поспішає відступати. Навіть у листопаді, коли справа поступово схилятися до зими, люди продовжують комфортно відчувати себе в леких пальто і без шапок. У нормі, в цей час вже пора переходити на теплі пуховики, а листопад традиційно вважається місяцем теплих шарфів і настрою, який ісландці називають Глюггаведур (милування негодою з теплим чаєм з підвіконня, будинки). Але намилуватися негодою ми ще встигнемо, а поки – оцініть температурний рекорд.