В країні в суботу і неділю буде ясна погода. Температурний максимум складе 13 градусів тепла.

В Україні на вихідні, 10 і 11 листопада, очікується ясна погода, вночі в деяких областях температура опуститься до -4 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Осіння погода
Осіння погода

Так, в суботу, 10 листопада, буде без опадів. Вдень на заході повітря прогріється до +13 градусів, в центрі, на півдні і на півночі - до 11 градусів тепла. На сході прогнозують до +5 градусів. Вночі по країні очікується до -1 градуса морозу.

У неділю, 11 листопада, також буде без опадів. На заході вдень температурний максимум складе +13 градусів, на півночі, в центрі повітря прогріється до +6 градусів. У південних областях - до 11 градусів тепла, на сході - до +6 градусів. Вночі в західних областях похолоднішає до -4 градусів, на решті території країни стовпчик термометра опуститься до -1 градуса.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Похолодання в Україні
Похолодання в Україні

За словами синоптика Наталки Діденко, в Києві 10-11 листопада буде без опадів, очікуються тумани. У суботу повітря прогріється до +9 градусів, в неділю - до +7 градусів.

Народні прикмети на 10 листопада

Листя з вишні 10 листопада ще не опало – сніг, навіть якщо він випав, то скоро розтане.

10 листопада господині готували для продажу льон. Крім того, вони організовували "лляні оглядини". Для цього люди хвалилися один перед одним майстерністю обробки рослини. А от дівчата, таким чином, демонстрували себе в якості хороших господарок перед хлопцями.

В цей день не можна займатися важкою роботою і прясти, а от шити можна було. Тому жінки збиралися разом, розмовляли і шили, що кому потрібно.

Рожевий захід прогнозував ранковий мороз, а туман – відлигу.

Нагадаємо, цього тижня в Україні очікується сильне похолодання, практично без опадів. У п'ятницю буде хмарно з проясненнями. На півдні та заході до +12, в інших регіонах-до +10.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в цьому році жовтень здивував жителів України. Теплі деньки, мінімальна кількість опадів і приємна осінь дійсно вразили жителів різних регіонів.

"Знай.uа" писав, холоди прийдуть в Україну повільно, але впевнено. Цей процес буде супроводжуватися поступовим зниженням температури повітря. Цю інформацію повідомила український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.