Українські волонтери в ООС виклали в мережу фотографію чудовиська – російського бойовика-вбивці українських героїв, що беруть участь в Операції Об'єднаних сил (ООС) на сході країни. Фото вбивці з'явилося на сторінці організації Повернись Живим в соцмережі Facebook. З дозволу сказати, "людина" з позивним Утьос (Скеля) воює на боці терористичного угруповання ДНР.

"Це ― вбивця українців, бойовик "Утьос", так званий командир 9-го полку "ДНР". Поки живий, але це питання часу. Сидить, "бідолага", ламає голову, що робити з черговою партією гуманітарної допомоги у вигляді двох десятків пакетів "Гемостоп", ― підписали знімок в соцмережах.

Крім іншого волонтери написали, що українські військові оперативно і гідно відповідають на атаки терористів.

"Не так давно "якимось дивом" у бойовиків згорів пункт управління артилерією зі складом боєприпасів і гаубицею Д30", ― поділилися успіхами ООС в соцмережі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа, в прокуратурі розповіли, що чекає на людей, причетних до ДНР. Сприяння терористам та перебування на їх стороні нікому не зійде з рук – всі, причетні до антиукраїнської діяльності, понесуть кримінальну відповідальність.

Керівникам організації та проведення "виборів" на окупованих територіях Донбасу загрожує довічне позбавлення волі.

Про це 9 листопада повідомили в прокуратурі Донецької області.

Крім того, у відомстві розповіли, що головне управління СБУ в Донецькій і Луганській області вже відкрило кримінальну справу за проведення псевдовыборов на тимчасово окупованих територіях.

Також ми повідомляли, що журналістка-терористка Олена Блоха, яка прославилася своїми проросійськими і пропутінськими позиціями, що очолювала в 2014 року інформаційне підрозділ у російських найманців Донецька, зазнала нищівного фіаско своєї книги, присвяченій спогадами про те, як сиділа в СІЗО СБУ. Виявилося, її одіозну "патріотичне" творіння виявилося нікому не потрібно ні в РФ, ні в так званій ДНР. І тепер Блоха плачеться про це у соцмережах, зокрема – в Facebook.

"Хелп!!! Мова йде про видання моєї книги „90 днів полоні“. Нагадаю історію. У 2014 році я три місяці перебувала в СБУ…" — так розпочала свій пост скандальна журналістка, яка, до речі, до всіх подій на Донбасі була редактором офіційного видання Донецької міськради – Муніципальної газети.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про знищення великої групи путінських головорізів.