Синоптики Українського гідрометеорологічного центру опублікували прогноз погоди з понеділка, 12 листопада. Гідрометцентр пророкує Україні ще більш сильне похолодання, потім підключаться зливи. Ближче до середини тижня любителі першого снігу можуть затамувати подих та очікувати, поки з неба полетять перші білі мушки. Перший сніг буде мокрим. Температура плавно почне наближатися до заморозків.

Так, на сході вдень очікується 1-3 тепла, а на півдні - 5-9 тепла. Найтепліше буде у західних областях – як і напередодні, стовпчик термометра вдень місцями буде підніматися до 14-15 вище нуля, повідомляє Укргідрометцентр.

У вівторок, 13 листопада, на сході буде лити дощ, змішаний з мокрим снігом – очікується нельотна погода. Найсильніше похолодання торкнеться серця України – її центральній частині, де буде від двох до чотирьох градусів тепла вдень і півдня, де температура знизиться до 4-6 градусів тепла. Найхолодніші ночі чекають східні області– до 5 градусів морозу.

У середу, 14 листопада, опади очікуються практично по всій західній (крім Закарпаття), північній і центральній Україні. На півночі і в центрі також прогнозують мокрий сніг.

Температура повітря залишиться в межах тих самих показників, що і напередодні.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа, вихідні Україна буде оповита туманом.

Так, в суботу, 10 листопада, буде без опадів. Вдень на заході повітря прогріється до +13 градусів, в центрі, на півдні і на півночі - до 11 градусів тепла. На сході прогнозують до +5 градусів. Вночі по країні очікується до -1 градуса морозу.

У неділю, 11 листопада, також буде без опадів. На заході вдень температурний максимум складе +13 градусів, на півночі, в центрі повітря прогріється до +6 градусів. У південних областях - до 11 градусів тепла, на сході - до +6 градусів. Вночі в західних областях похолоднішає до -4 градусів, на решті території країни стовпчик термометра опуститься до -1 градуса.

Погода, яка очікується (і якщо подивитися на туманні вечора і ночі, то вже вступила в свої права), справедливо називають українським Сайлент-Хіллом. Водіїв попередили про можливу небезпеку на дорогах.

Ми також писали про те, що українці на вихідних зіткнуться з погодної аномалією.

Синоптики розповідають, що в суботу,10 листопада збережеться суха погода, вночі та вранці спостерігатиметься туман, температура поки не зміниться, лише на сході та північному сході країни вдень температура трохи знизиться.

В суботу обіцяють без опадів, вночі та вранці на більшій частині території України туман.