Недопедагоги. Випускники педагогічних інститутів, які пішли туди вчитися за примхи батьків, або просто тому, що залишалися місця, а більше поступати було нікуди. Ті, хто ненавидить дітей, і готовий зривати на них всю свою злість і незадоволеність життям. Таких не можна виявити вчасно, і на жаль, вони часто ламають душі і долі дітей, навішуючи їм численні комплекси і моральні травми. Один випадок кричущої аморальності і непедагогічного поводження стався в російській школі – там вже давненько не вщухає скандал навколо викладачки, яка жорстко образила маленьку дівчинку за дірочку на светрі.

Це сталося в Сахалінській області в Холмської школі №1 Всі місцеві ЗМІ "підняті на вуха”. Жінка, яка викладає російську мову та літературу (просто язик не повертається назвати її учителем)у грубій фотці відчитала дівчинку з-за її одягу. Зокрема, викладач російської мови і літератури помітила маленьку дірку на кофті і вирішила перейти на особистості в спілкуванні з дитиною.

"У тебе є батьки? Є. Вони взагалі адекватні? А ти адекватна? Бачу, що ні. Ти прийомна чи що? Я щось неймовірне питаю? Це зараз нормальне явище. Що ти плачеш?" — вчителька зверталася до дівчинки.

Від грубих слів дівчинка розплакалася, на що вчителька порекомендувала їй "не влаштовувати тут припадки".

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Місцеві ЗМІ зазначають, що даний інцидент у навчальному закладі викликав скандал серед батьків. Відомо, що в школі було проведено батьківські збори, за результатами якого з учителем була проведена профілактична бесіда.

Також зазначається, що винуватиця скандалу принесла вибачення батькам і дитині.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Харківській школі теж розгорівся скандал через буллінг. Маленьку дівчинку цькували по-дорослому.

Публічне приниження замість свята отримала нещодавно учениця харківської школи через відмову батьків здати гроші на потреби класу.

Спочатку шестикласницю Діану Андронову потрясла цинічність близьких людей, коли на класному чаюванні член батьківського комітету не пригостила її тортом, а однокласники сміялися і знімали на телефони, як вона плаче.

Також ми писали про те, що українцям розповіли, як припинити шкільні побори, що стали останнім часом зовсім драконівськими.

Нагадаємо, Знай.uа повідомляв про випадок, коли старшокласники спіймали, побили і зґвалтували 10-річного хлопчика-інваліда з неблагополучної сім'ї.