Представникам Українського кіберальянсу вдалося отримати доступ до листування та деяких і документів так званих "депутатів народної ради "ДНР". І дещо особливо зацікавило активістів. Так в мережу злили компромат на піарщицю новоспеченого ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна Наталю Пшеничну.

Український киберальянс передав частину даних волонтерам міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm. Так, опубліковані аудіозаписи розмов, електронна листування і документи одного з депутатів народної ради "ДНР", яка займає свою посаду з 4 листопада 2014 року? - пише "ukropnews.com".

"Окремо ви можете прочитати звіт про відрядження Наталії Пшеничної і склад учасників інших відбулися відряджень в органи законодавчої влади РФ за жовтень-грудень 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Також до рук потрапили цікаві аудіозаписи розмов помічниці ватажка. До речі, з родичами вона дуже часто говорить суржиком, негативно висловлюється про внутрішні процеси в "республіці", висміює і дуже неоднозначно реагує на смерть лідерів бойовиків. Крім того, вона розкриває "секрети" про застосування РСЗВ "Град" із житлових забудов, коли мирне населення в Донецьку є практично живим щитом для російської армії.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як стало відомо, Наталія займалася організацією та підготовкою до так званих виборів в "ДНР" та піарила одного з кандидатів Дениса Пушиліна.

Як в результаті стало відомо, Пшенична дуже активна в інтернеті, а левову частку свого часу присвячує пошуку та пергляду порнороликів.

Разом з тим, український хактивист Шон Таунсенд опублікував на сторінці у Facebook скріншоти, зроблені з ПК помічниці нового ватажка "ДНР" (18+):

Нагадаємо, в "ДНР" обрали нового ватажка головорізів.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Росії до відомого супермаркет принесли манекена глави Кремля Володимира Путіна. Автори одягли на нього тюремну форму.

Також Знай.ua писав про те, що в Кремлі вибухнули погрозами у бік України.

Дивіться: "Вибори" на Донбасі