У найближчі кілька днів у деяких українських регіонах пройдуть дощі з мокрим снігом. Про це повідомляють синоптики з Укргідрометцентру.

протягом тижня українцям варто бути готовими до погіршення погодних умов, адже на країну знову рухаються холоду.

"Завтра, 14 листопада, сніг буде у Київській і Чернігівській областях. У Житомирській і Вінницькій областях очікується дощ з мокрим снігом", - зазначають синоптики.

Більше пощастить мешканцям південних і східних регіонів, адже там очікується сонячна погода без опадів. А от мешканцям західних областей варто готується до сильних дощів.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

В горах температура повітря вночі опуститься до -10 градусів, а максимально вдень повітря прогріється до +13 градусів.

Аналогічний прогноз погоди очікується і 15 листопада. Вдень буде до +9 градусів тепла, а вночі температура впаде до -5 градусів.

"Сніг буде в Україні і 15 листопада. У більшості регіонів у цей день очікуються сильні дощі, але в Київській, Житомирській, Донецькій, Чернігівській, Запорізькій областях буде сніжно", - додали синоптики.

З 12 листопада в Україні продовжить холоднішати. Буде лютувати холодний вітер, а вже 14 листопада ми з великою ймовірністю будемо спостерігати мокрий сніг. Про це пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Але навіть якщо б і не вітер, температура повітря продовжила б самостійно знижуватися, упевнена Наталя Діденко. У вівторок і середу на Сході України прогнозують вже 5-8 градусів морозу. А в середу, 14 листопада, подекуди з'явиться дощ і мокрий сніг.

Нагадаємо, українцям порадили готуватися до справжньої зими. Прохолодне повітря рухається з південного сходу.

Як повідомляв Знай. ua, в Україну прийшов справжній дубак. Прогноз погоди від народного синоптика Наталки Діденко на вівторок.

Знай. ua писав, що перший сніг і мінусова температура: погода на листопад здивує українців.