Новий Рік свято значно радісніше для дітей, ніж для дорослих. Вони ще вірять у Діда Мороза, казки, готові в будь-який момент стати на стільчик і відчитати вірша, як з кулемета, аби отримати заповітний подарунок. Тільки для батьків це інколи справжня мука.

От, приміром, у дитячому садочку №24 міста Києва, ще не встиг перший сніг випасти, а вже склали солідний "прайс" на новорічні свята.

Про це повідомила на сторінці "Батьки SOS" у Facebook Мар'яна Берекеля.

"Доброго дня всім! З першим снігом вас. Сьогодні батьківський комітет оголосив збір коштів на новорічні свята допоможіть будь ласка розібратися до чого тут весь персонал дитячого садка якщо це свято для дітей", - написала вона, додавши скріншоти переписки.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Погляньте самі, для вихователів та всього персоналу тут рай: алкоголь, дорогі закуски, на Діда Мороза також скинутися непогано треба. А от для дітей практично нічого: дріб'язкові подарунки, які навряд чи матимуть значення.

Дивіться: Чи зупинилися побори в київських дитячих садочках та школах?

Нагадаємо, російська пропаганда активно взялася за дітей.Як повідомляв "Знай.ua", влада російської столиці запропонували всім бажаючим, за ставкою один рубль за квадратний метр на рік, орендуватибудівлю в центрі Москви під організацію дитячого садочка. Також "Знай.ua" писав, горе-вихователька перетворила життя дитини на пекло.