Минулого тижні у російському Оренбурзі 76 випускників так званих "Роснефть-класів", відкритих в трьох регіонах Оренбуржжя, попрощалися зі своїми школами.

Про це гучно сповістили росіян пропагандистські ЗМІ.

Однак з боку це виглядає досить дико: як відомо, "Газпром" є "кишеньковим підприємством" Путіна, як, зрештою, і все у Росії.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Це наштовхує на думку про "вербування" російських дітей із самого малечку, їх привчають до "правильної" ідеології, тобто кремлівської.

З боку це виглядає досить сумно, адже мільйони російських школярів стають жертвами путінської пропаганди, навіть не підозрюючи про це. Непоганий "рецепт" для "вирощування" нації рабів, як ви вважаєте?

Нагадаємо, у Єкатеринбурзі вихователька виставила чотирирічну дитину з дитячого садка тому, що у неї не взяли пробу Манту.

справа "елітного" дитсадку  LeapKids
справа "елітного" дитсадку LeapKids

Мати малюка зняла те, що трапилося на відео.

Жінка привела дитину в дитсадок, вихователька, зустрівши її, почала обурюватися, що у малюка не перевірили реакцію Манту, і погрожувала, що не пустить дитини в групу. На це мати хлопчика відповіла, що готова про це поговорити, але лише з медиками. Адже закон дозволяє батькам відмовитися від щеплення дитини.

Мати, залишивши дитину в групі, розписалась в журналі і вийшла, поспішаючи на роботу. Та жінку зупинив крик її малюка, якого вихователька виставила на вулицю босоніж. Коли мати повернулась, то побачила, що двері відкрились і на дитину полетіли її черевики.

дитсадок
дитсадок

Інцидент стався у квітні, проте історія потрапила в пресу тільки зараз. Про неї розповіли російські ЗМІ, посилаючись на слова керівника громадської організації " Вибираємо життя", до якої звернулась обурена мати.

Як писав раніше Знай.ua, вчительку із США звинуватили в сексуальному зв'язку з 17-річним школярем.

Окрім того, у автомобілі Сари Льюїс були знайдені 240 грам мета і інші предмети для вживання наркотичних речовин, повідомляє Daily Star.


Також Знай.ua писав про те, що прибирання у класі вже давно стало традицією в кожній школі.