Скандальні "Загони Путіна" продовжують веселити мережу новими маразматичними витівками.

У мережі показали свіже відео від однієї із бабусь "Загонів Путіна",на якому завзята пенсіонерка рекламує календар із президентом та на повному серйозі зізнається йому у коханні.

"Чому я не в Москві живу? Може тому, що вашої великої пенсії не вистачить для існування там? Або ви будите розплачуватися за все любов'ю до Путіна?", - іронізують у мережі

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"У мене одного таке відчуття, що насправді вони в цій кімнаті живуть, і в якості оплати за житло їх змушують в цьому зніматися", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, бізнесмен з російського Хабаровська Юрій Васильєв подарував списані автобуси бездомним, щоб їм було де перезимувати.

Пенсіонерка Росії
Пенсіонерка Росії

Про це повідомляється телеграм-канал Mash.

Як повідомляється, півроку тому в Хабаровську згоріла нічліжка для бездомних, і у волонтерів немає грошей на нову. Підприємець вирішив віддати притулку п'ять автобусів, які збираються зробити придатними для житла.

Один з автобусів вже переобладнали: поставили обігрівач і десять ліжок, провели світло. У планах встановити у кожному автобусі туалет і душ, а один з них переробити під їдальню.


Як писав раніше Знай.ua, у вівторок, 23 жовтня, на території пропускного пункту "Гоптівка" стався жахливий інцидент.

Росіянин, перетинаючи кордон, намагався провезти в Україну труп жінки, видаючи її бездиханне тіло за живе. Що найцікавіше, російські прикордонники не мали нічого проти.

російський поліцейський
російський поліцейський

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Дуже цікава ситуація трапилася ввечері в пункті пропуску "Гоптівка" на Харківщині. Рідня намагалася перемістити через кордон з Росії труп жінки, видаючи її за живу..." Олег Слободян


Також Знай.ua писав про те, що у 2019 році середньостатистична пенсія складе 2 585 гривень. Почекавши рік, українці здобудуть додаткових 200 гривень, ще через рік - ще плюс 200.