У вівторок, 23 жовтня, на території пропускного пункту "Гоптівка" стався жахливий інцидент. Росіянин, перетинаючи кордон, намагався провезти в Україну труп жінки, видаючи її бездиханне тіло за живе. Що найцікавіше, російські прикордонники не мали нічого проти.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Дуже цікава ситуація трапилася ввечері в пункті пропуску "Гоптівка" на Харківщині. Рідня намагалася перемістити через кордон з Росії труп жінки, видаючи її за живу..." Олег Слободян

Як розповів Слободян, на територію України в'їхав Ford російської реєстрації. В якості пасажира, разом з водієм, знаходився його син (громадянин України) і жіночий труп, пристебнутий ременем безпеки як жива людина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Виявилося, водій - це чоловік мертвої жінки; він надав прикордонникам свідоцтво про смерть від 22 жовтня, видане російською владою.

Прикордонникам вдалося з'ясувати, що батько і син намагалися провезти труп родички на територію України з метою подальшого поховання в Запорізькій області.

"Російські правоохоронці, які несуть службу в суміжному "Гоптівці" пункті пропуску "Нехотєєвка", у свою чергу, не побачили в переміщенні трупа таким чином нічого дивного, і після всіх контрольних операцій випустили транспортний засіб з території РФ" Олег Слободян

Обставини інциденту з'ясовує слідство. У Нацполіцію направлена інформація про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 115 КК (умисне вбивство).

Нагадаємо, страшна трагедія сколихнула Київ, відео не для людей зі слабкими нервами.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Києві благають врятувати людину, але городяни проти.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що день народження жінки перетворилося на криваву трагедію.