Бізнесмен з російського Хабаровська Юрій Васильєв подарував списані автобуси бездомним, щоб їм було де перезимувати.

Про це повідомляється телеграм-канал Mash.

Як повідомляється, півроку тому в Хабаровську згоріла нічліжка для бездомних, і у волонтерів немає грошей на нову. Підприємець вирішив віддати притулку п'ять автобусів, які збираються зробити придатними для житла.

Один з автобусів вже переобладнали: поставили обігрівач і десять ліжок, провели світло. У планах встановити у кожному автобусі туалет і душ, а один з них переробити під їдальню.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що стало відомо, що у лісі біля Малютянки у розгалуженій мережі лисячих нір ховалися цуценята.

Люди, які хотіли допомогти їм, не змогли самостійно витягти їх з лисячих нір і викликали Команду порятунку тварин. Їм вдалося вилучити і госпіталізувати маленьких хворих цуценят.

Перша машина з двома рятувальниками приїхала на місце до 17 години. Близько двох годин ночі прибув ще один автомобіль ще з двома рятувальниками.

Для того, щоб врятувати маленьких тварин, вони розкрили і перекопали сумарно близько 50 метрів нір. Там, де тунель проходив близько до поверхні, його змогли розкопати зверху, а в більш глибоких місцях розширювали і проповзали за нього.

Останнє цуценя рятувальникам вдалося знайти у найдальшому кутку системи і витягти на поверхню о 6:30 ранку.

Всіх цуценят госпіталізували в клініку "Ветсвіт".

Нагадаємо, на проспекті Перемоги в одному з житлових будинків столиці задушили 29-річну жінку з Київської області. Імовірний винуватець – громадянин Росії, з яким вона напередодні познайомилися у мережі.

Як повідомляв "Знай.ua", бездомні влаштували страшну пожежу у багатоповерхівці. Городяни поскаржилися, що бродяги влаштувалися в будинку декілька років тому.

Також "Знай.ua" писав, що в Києві пенсіонери живцем згоріли в квартирі. Жахлива подія сталася в квартирі п'ятиповерхового будинку.