Коли ви останній раз так безтурботно раділи? Ці діти покажуть вам, як виглядає справжнє щастя.

Волонтерка з Канади Ребекка Девіс зняла на відео як діти-мігранти прибули до Канади разом зі своєю матір'ю та двома братами і сестрами.

У зворушливому відео семирічна дівчинка і п'ятирічний хлопчик танцювали і насолоджувалися снігом на задньому дворі будинку Девіс в Торонто. Діти-мігранти з Еритреї, які вперше побачили сніг, дійсно стали зірками Інтернету.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відео з ними переглянуло більше 3 мільйонів людей. Тисячі ретвіттів і коментарів часто з супроводжуючими хэштагами і повідомленнями, що вітають біженців загалом та дітей зокрема.

Серед тих, хто залишив під відео свій коментар і прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Четверо дітей з мамою жили в Еритреї і були змушені тікати від війни. Кілька років родина жила в притулку для біженців у Судані, поки їх не забрали до Канади. Зараз вони живуть у волонтерки Девіс, яка допомагає мігрантам пристосуватися до нового життя.

Волонтер розповідає, що стикається з проявами расизму в своїй роботі, однак позитивні відповіді на ролик надали їй почуття впевненості в суспільстві, до якого родина прагне приєднатися.

Зараз сім'я потихеньку освоюється на новому місці, діти готуються йти в школу.

Тим часом, в Україну також увірвалася справжня зима. Як і обіцяли синоптики, столицю засипало снігом.

В області і Києві очікується до 6 сантиметрів опадів. Температура вночі 2-4°С морозу, вдень 1-3°С тепла.

На дорогах можлива ожеледиця, тому водіїв закликають вчасно замінити шини. Рятувальники звернулися з проханням відмовитися від поїздки на авто, поки комунальники справляються з прибиранням вулиць.

Мережа переповнена знімками з засніженими вулицями українських міст.

Нагадаємо, нещодавно водій автобуса в Чилі опублікував відео про собаку, з якою він проїхався на автобусі. Водій не став висаджувати тварину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у зоопарку Красноярська з'явився незвичайний житель. З Удмуртії доставили "лютововка", саме так назвали співробітники звіринця дику тварину, яка схожа на героя популярного серіалу "Гра престолів".

Також "Знай.uа" писав, зворушливий інцедент стався в одному з потягів "Київ-Москва" на початку серпня. Маленький хлопчик з Москви, який їхав у Київ разом зі своїм батьком, розповів про те, як сильно йому подобається Київ.