Вслід за Карпатами сніг випав і у горах Криму. Як повідомляє Гідрометцентр півострова, температура повітря тут опустилась до -2.

Перший сніг у горах окупованого Криму випав у п'ятницю, 26 жовтня. На Ай-Петрі утворився сніговий покрив висотою 2 см, повідомляє Гідрометцентр.

"У ніч на 26 жовтня температура повітря становила від +2 до +8, в горах температура опустилася до -2 градусів", - повідомили в Гідрометцентрі.

У соцмережах публікують фото першого снігу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Люди в мережі стверджують, що сніг випав не тільки в горах. Вночі він падав навіть на узбережжі Ялти.

Нагадаємо, у високогір'ї Карпат випав сніг, замело популярний гірськолижний курорт Драгобрат в Рахівському районі Закарпатської області.
Зимові пейзажі засніжених Карпат демонструють відео з веб-камер, встановлених на горі. Сніг на Драгобраті почав падати у ніч на середу, 24 жовтня. За наявними даними, товщина снігового покриву становить тут близько 10 см.

Крім того, дрібний сніг того ж дня почав падати і на горі Піп Іван Чорногірський, про що повідомив гірський пошуково-рятувальний пост, та розмістив фото засніженої обсерваторії, розташованої на горі.

Сніжить і на гірськолижному курорті Буковель, траси там уже побіліли.

Нагадаємо, перший сніг в Україні випав на горі Іван Піп ще місяць тому – 24 вересня. Про це повідомляли рятувальники, які працюють в Чорногорському гірському пошуково-рятувальному посту на цій горі та опублікували фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зимову несподіванку погода подарувала українцям у розпал літа – 23 червня на високогірному гірськолижному курорті Драгобрат на Закарпатті випав сніг.

Також "Знай.ua" писав , що бабине літо ще раз усміхнеться: синоптики сказали, коли до України повернеться тепла погода