На днях стало відомо про зворушливу подію, жінка після 5 років безнадійних пошуків, випадково знайшла свого кота. Так відомо, що худу і знесилену тварину принесли в один з притулків Луцька. Мовляв, сім'я переїжджає, і кіт їм більше не потрібен.

Фотографію нещасного пухнастика виклали волонтери в соцмережах в групі втрачених і знайдених тварин. Свого Макса впізнала лучанка, яка розшукувала його вже близько 5 років.

Господиня повернення Макса називає дивом і показує фотографії десятилітньої давнини. П'ять років тому тварину в невідомому напрямку вивіз вітчим дівчини, потім були довгі пошуки і кілька днів тому вона натрапила на пост в Facebook з фотографією свого вусаня.

Майже два тижні тому котика привезли в притулок цілою родиною. Сказали, що переїжджають і знесилену тварину залишили.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Кіт був змарнілий знесилений, проте в люблячих руках своєї господині починає йти на поправку.

Не так давно, одна американська сім'я повідала історію про чудесне спасіння. Домашній вихованець Роджерсів – кішка на ім'я Північ врятувала життя їх дочці.

Коли Стейсі виповнилося півтора місяця, вона сильно захворіла. Педіатр запевнив Берніту і Роя, що це звичайна застуда. Після того, як Роджерси повернулися з лікарні додому, до них в гості прийшли бабуся і дідусь Стейсі. Берніта поклала дитину спати, а сама разом з родичами пішла в іншу кімнату.

Раптом у двері увірвалась Північ. Вона почала стрибати у Берніти на колінах, немов намагалася їй щось сказати, її погляд був диким і наляканим. Жінка не надала цьому значення, і кішка втекла. Через кілька хвилин вона почула той же крик, але вже в радіоняні. Берніта помчала в кімнату доньки, і побачила, що вона задихається, і її обличчя посиніло.

Дівчинку негайно госпіталізували до лікарні, її стан покращився. Лікарі повідомили про те, що якби минуло трохи більше часу, дитина могла померти.

Нагадаємо, нещодавно в Грузії сталася дійсно зворушлива подія: 62-річний Георгій Березіані знайшов на вулицях Тбілісі свого пса Джорджа. Собака загубилася 3 роки тому і весь цей час Георгій шукав його, не втрачаючи надію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", австралійка Сара Хегарті виховує двох дочок Лейлу і Рубі разом з чотирма собаками. Сара працює грумером і самостійно доглядає за своїми домашніми улюбленцями.

Також "Знай.uа" писав, п'ять братів і їх молодша сестра Кейлі втратили батька три роки тому, але на весіллі Кейлі і її сім'я знову несподівано почула голос батька. Так хлопці вирішили зробити нареченій зворушливий подарунок.