13 листопада український підрозділ компанії Google оголосив про запуск в нашій країні двох популярних фірмових сервісів. Це YouTube Music, який є аудіострімінговим додатком на базі YouTube, а також YouTube Premium, надає доступ до великої кількості платного контенту, прихованого для звичайних користувачів.

YouTube Music пропонується в двох версіях — безкоштовній і платній.

Платна підписка надає можливість завантажувати треки на пристрій для їх подальшого прослуховування в офлайн-режимі, відключає рекламу і дозволяє відтворювати музику у фоновому режимі. Такий сервіс користувачам Android обійдеться в 79 грн/міс за одиночний аккаунт або до 119 грн/міс – за сімейний. Для власників iPhone і iPad вийде трохи дорожче.

Безкоштовний варіант Music не має всіх перерахованих вище функцій і більше підходить для використання у веб-версії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В основному медіатека YouTube Music складається з ліцензованого контенту від правовласників, проте якщо до викладеного користувачем ролику не пред'явлені претензії за порушення копірайту, він також може бути доступний для прослуховування.

YouTube Premium, в свою чергу, відкриває розширений доступ до платформи у всіх його проявах. Це і всі можливості YouTube Music, і прихований відеоконтент, і повне відключення реклами, і доступ до офлайн-завантаження будь-якого файлу.

Підписатися на YouTube Premium можна за 99 грн/міс індивідуально або за 149 грн/міс всією родиною.

Раніше ми писали, що компанія TNS Kantar CMeter (Mobile Apps) нещодавно влаштувала дослідження, аби встановити найпопулярніші серед користувачів смартфонів на платформі Android програм.

За підсумками масового опитування, частоти запитів та інших показників, визначилася жовтнева трійка лідерів

Нагадаємо, соціальна мережа Facebook планує пропонувати користувачам друзів за геолокацією.

Як повідомляв "Знай.uа", 8.1 Nokia незабаром з'явиться на прилавках.

"Знай.uа" писав, Samsung поєднає лінійки смартфонів.