В новому звіті корейського ресурсу ETNews повідомляється про плани Samsung скасувати бюджетні і среднебюджетні лінійки смартфонів Galaxy J, On і С. Замість них з'явиться серія Galaxy M.

Назви смартфонів Galaxy M будуть складатися з двозначного номера з буквою M. Таким чином компанія хоче уникнути плутанини, поєднавши дві лінійки смартфонів, які не особливо відрізняються один від одного.

Першими новинками стануть моделі SM-M205F і SM-M305F – Galaxy M20 і M30 відповідно. Перший смартфон буде доступний з 32 або 64 ГБ постійної пам'яті, другий – з 64 або 128 ГБ, обидва отримають два слоти для SIM. Так, про захмарні характеристиках не варто мріяти, адже не дарма ж ці смартфони будуть вважатися бюджетними.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також, ETNews повідомляє про те, що ряд таких пристроїв лінійки Galaxy A отримають LCD-дисплей, щоб знизити кінцеву вартість смартфонів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.