Муніципалітет вже опублікував оголошення про намір зміни тарифів на проїзд в міському електротранспорті.

з 1 грудня підвищиться вартість проїзду в одеському електротранспорті. Ціна квитка у трамваях і тролейбусах з трьох гривень зросте до п'яти.

Як повідомили в департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської мерії, нові тарифи ще має буде затвердити виконком.

" Підвищення тарифу зумовлене зростанням цін на паливно-мастильні матеріали, запасні частини і збільшенням розміру мінімальної заробітної плати. Розрахунок тарифу обгрунтований відповідно до Порядку формування тарифів на послуги в міському громадському транспорті, затвердженому наказом Міністерства інфраструктури України від 25.11.2013 року № 940", - заявили чиновники.


При цьому одеситів запевнили, що вартість проїзних не зміниться, а також збережуться всі існуючі пільги на проїзд в міському електротранспорті.

У міськраді уточнили, що вартість постійних квитків залишається на рівні 2016 року, а пільги зберігаються.

Нагадаємо, у Києві гряде підвищення цін на проїзд у маршрутках. У маршрутних таксі передмістя столиці зросте ціна на проїзд. За словами експертів, проїзд у найближче передмістя може зрости на 1-2 гривні, на більш дальні маршрути на 1-4 гривні. Нові тарифи набудуть чинності вже у листопаді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Запоріжжі істотно подорожчає громадський транспорт.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, у Києві запустили електронний квиток у транспорті. Щоб придбати електронний квиток для проїзду в громадському транспорті Києва, потрібно звернутися до каси метрополітену або Київпастрансу, муніципальні і комерційні кіоски "Турінфо", "Союздрук", "Т-Кіоск".