Ватажок бойовиків так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив, що "межі" і "митниці" між територіями, контрольованими бандформуваннями, приберуть.

"Можна говорити про єдиний Донбасі, але так вже вийшло в 14-му році, що він розділився на дві республіки. Не вийшла одразу "Новоросія", про це теж треба говорити прямо. Зараз злиття не вийде через важливу причину - це мінські угоди", - говорить Пушилін.

"Ми приберемо повністю кордону і митниці між нами. Промисловість буде взаємодіяти. Я не бачу тут проблеми. І потрібно враховувати ще один факт - наші прагнення, в Донецьку, що в Луганську, зрозумілі - рух у бік Росії ... Настане умовне "завтра", ми опинимося в одній країні і це питання зніметься саме собою", - резюмував він .

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як відомо, на псевдовиборах, які відбулися 11 листопада на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, лідирували виконуючий обов'язки глави так званої "ДНР" Денис Пушилін т.в.о. голови самопроголошеної "ЛНР" Леонід Пасічник.

Фейкові "вибори" у "Л/ДНР"
Фейкові "вибори" у "Л/ДНР"

Пізніше перший заступник голови комітету з міжнародних справ Ради Федерації Володимир Джабаров зажадав від України їх визнання.

Дивіться: фейкові "вибори" на Донбасі

Нагадаємо, відомий письменник пропонує віддати частину України Росії. Як повідомляв "Знай.ua", в мережі показали, що реально їде на Донбас у російських фурах. Також "Знай.ua" писав, у Донецьку з кранів тече вода зеленого кольору.