Тут черговий доказ фейковості російських "гумконвоїв" під'їхав. Так, в мережі через дурість донецький терорист Тимур Ковальський спалився як школяр. Бойовик в одній з соцмереж показав, що саме возять з РФ на окуповані території України.

Про це стало відомо завдяки уважності блогера "Фашик Донецький". Кадри, що доводять цей факт, опубліковані в Twitter.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"Як незручно вийшло – спалив "гуманітарку" з РФ. Урод, для якого Донецьк – це справжнє обличчя "русского мира". Саме "русского", бо "русский мир" – це орда, а не слов'яни. Думаю, "мыгыбы дыныры" тр*хнет тупого казаха за тупість", – додав Фашик Донецький.

Відомо, що Ковальський опублікував ще в 2015 році у соцмережі знімок вантажівки, в якій перевозилася військова техніка. При чому у нього уточнили, що машина везе трофей. На що терорист відповів: "Нє, гуманітарка".

Варто нагадати, що реальну владу над окупованою частиною Донбасу після псевдовиборів отримав помічник президента Росії Владислав Сурков і віце-прем'єр РФ Дмитро Козак. Дану думку донецького публіциста і критика верхівки так званої "ДНР" Романа Манекіна опублікувало російське видання "Нова газета".

Так, Манекін вважає, що безальтернативні "вибори" були потрібні, в першу чергу, помічнику Володимира Путіна по співпраці з країнами СНД Владиславу Суркову: він нібито "планує закріпити в Донецьку цілком лояльного їй Дениса Пушиліна".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонниками було виявлено номерні пломби ЦВК України в авто, що їхало з території окупованого Донбасу.

"В КПВВ "Новотроїцьке" військовослужбовці Донецького прикордонного загону під час огляду транспортного засобу, який прибув з тимчасово окупованої території України, виявили номерні пломби ЦВК України", – кажуть у прикордонній службі.

Нагадаємо, Путін, прочитай: батько підірваного на російській міні воїна зворушив українців сильним посланням.

Як повідомляв Знай.uа Ізраїль ударив з неба по сектору Гази: моторошні кадри судного дня.

Знай.uа писав, як же там жити: в мережу злили "голий" компромат на помічницю Пушиліна.