З розвитком технологій навіть такі вузькопрофільні речі, як пластикові вікна, знаходять нові можливості. Експерти розповіли, як пластикове вікно може поліпшити обстановку в квартирі. Причому для того, щоб поліпшити функціонал, що не завжди потрібно міняти вікно повністю, іноді досить замінити фурнітуру.

Як економити на опаленні за допомогою вікон

Енергозберігаюче напилення на склі відображає хвилі певної довжини. Світло проникає в приміщення без перешкод, а інфрачервоне випромінювання, яке бере участь у нагріванні, відображається. Влітку така функція збереже в кімнаті прохолоду і не дасть сонцю сильно прогріти приміщення, а взимку тепло від нагрівальних приладів не буде випаровуватися на вулицю. Таким чином, стане можливим економити на обігрівы і кондиціонуванні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як налаштувати терморегуляцію в будинку з допомогою склопакета

З попереднього пункту випливає наступний. Склопакет з кількома різними типами покриття дозволить підтримувати прийнятну температуру в приміщенні. Ви будете витрачати набагато менше зусиль і засобів на створення комфортного клімату.

Збільшення тіні за допомогою пластикового вікна

Тонування скла або жалюзі зможуть створити в будинку необхідну тінь і захист від сторонніх очей.

Як зробити пластикове вікно надійним

Є два рішення. Найпростіший – нанести на скло плівку, яка створить еластичне покриття. Більш надійний варіант – склопакет з триплексом, який яквляє собою скло, яке склеєне між собою спеціальною полімерною плівкою. Воно дуже міцне.

Шумоізоляція

Шумоізоляція дуже важлива в сучасному світі, особливо якщо ви живете в місті. Антирезонанскний склопакет, в конструкцію якого входить скло різної товщини, забезпечує найкращий захист від шуму.

Самоочищення пластикових вікон

Спеціальне покриття з оксидів титану наноситься на поверхню скла і при взаємодії з сонячним світлом розчиняє пил і бруд. Перший дощ змиває все, не залишаючи навіть потьоків. Також його можна самостійно помити простою водою без миючих засобів і вам не доведеться турбуватися про розводи. Таке скло завжди буде чистим.

Нагадаємо, водіям розповіли про найпопулярніші способи захисту лакофарбового покриття автомобіля.

Як повідомляв раніше Знай.uа влада затягує з монетизацією, українці можуть не побачити зекономлених коштів.

Знай.uа писав, що фахівці поділилися секретами правильного встановлення вікон.