У неділю, 18 листопада, майже по всій території України очікується мінлива хмарність. При цьому в північних районах Рівненської, Волинської, Житомирської, Київської, Чернігівської і Сумської областей збільшиться хмарність, можливий невеликий мокрий сніг та сніг. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, за даними синоптиків, у неділю вдень температура буде 0… +2, вночі вона відчутно знизиться і складе -4… -6 градусів. Вітер прогнозується північно-західний, 3-8 м/с.

карта Укргідрометцентру на 18 листопада

У свою чергу відомий народний синоптик Наталка Діденко на сторінці ZooBonus Shop у соцмережі Facebook написала, що на вихідних погода в Україні буде прихильною до тих, хто вибирає диванний сімейний відпочинок, активний, з прогулянками у дворі чи парках.

"В більшості областей істотних опадів не очікується, буде сухо, можливо з туманами і серпанком. У південній частині України в суботу можливий невеликий дощ і мокрий сніг. А також поривчастий, місцями сильний, вітер. У регіонах України, де погода буде нестабільною, може істотно коливатися атмосферний тиск", - повідомила Діденко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами синоптика, температура повітря в Україні не зазнає особливих змін. У нічні години очікуються невеликі «мінуси», 0 -5 градусів морозу. Протягом дня в більшості областей очікується 0 + 5 градусів.

"Водії! При наближенні температури повітря до нуля і нижче, при наявності туманів, на дорогах можлива ожеледиця. Будьте особливо обережними в темний час доби. Для тварин, звичайно, сніг і лід теж створюють дискомфорт. Як же неприємно лап та ще й можна посковзнутися", - додала вона.

При цьому, згідно з прогнозом Діденко, в українській столиці в неділю буде хмарно, з імовірністю незначного снігу. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 2-5 градусів морозу. Вдень очікується близько нуля.

Прогноз погоди від Кота Апельмона. Вихідні завжди приємні для всіх. Людям можна відпочити, а нам, котам, приходить...

Geplaatst door ZooBonus Shop op Vrijdag 16 november 2018

Нагадаємо, що українець захопив світ неймовірними знімками, дивлячись на які хочеться збирати валізи.

Як повідомляв портал Знай.uа, нинішня зима буде теплою, з дощем і мокрим снігом.

Також портал Знай.uа писав, що на вихідних в Україну прийде з півночі антициклон, який принесе деяке полегшення.