У середу, 14 листопада, на території України пройде мокрий сніг у центрі країни, на заході можливі дощі, а на сході і півдні опади не очікуються. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Прогноз погоди в Україні на середу, 14 листопада

Так, у західних областях країни 6-9 градусів тепла і дощ. Тільки на Закарпатті без опадів та буде тепліше – 11-13 градусів.

У той же час в центрі країни і в Чернігівській області стихія піднесе неприємний сюрприз місцевим жителям: синоптики обіцяють дощі з мокрим снігом, а температура коливатиметься від -1 (у Київській області) до +5 (у Житомирській області). При цьому в Сумській області без опадів, але можливий дощ.

У східних областях України буде напрочуд спокійна та ясна погода, без снігу і дощів, однак тепло не буде – всього 0-3 градуси.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На пару градусів вище температура буде на Півдні країни – 2-4, а в Криму до +7 градусів. Буде сухо та сонячно.

картка від Укргідрометцентру

Раніше повідомлялося, що Україну колише в листопадовому кріслі - синоптики розповіли, наскільки затишним воно буде далі. Але найдивовижніше, що погода вирішила пограти в таємничу леді і не дає однозначних підстав прогнозувати той чи інший стан на найближчі тижні.

погода у Києві

Нагадаємо, що протягом тижня українцям варто бути готовими до погіршення погодних умов, адже на країну знову рухаються холоди. Більше пощастить мешканцям південних і східних регіонів, адже там очікується сонячна погода без опадів. А от мешканцям західних областей варто готуватися до сильних дощів.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям доведеться серйозно зайнятися обігрівом своїх тіл і будинків. Адже в Україну вже цього тижня прийде зимова погода. Синоптики заявляють, що варто очікувати нічних морозів, холодних вітрів, дощів з мокрим снігом, ожеледицю.

Також портал Знай.uа писав, що 14 листопада на Київ також очікує негода: дощ, сніг, сильні вітри і пронизливий холод. За словами синоптиків, над країною все ще є холодна повітряна маса.