На Московському нафтопереробному заводі в Капотні вранці 17 листопада спалахнула сильна пожежа.

Як з'ясувалося, загорілася установка крекінгу. Пожежникам вдалося полушить загоряння через кілька годин, передає "РИА Новости".

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Спочатку було зафіксовано два вогнища горіння, відстань між ними становила близько 50 метрів. В гасінні приймали участь понад 160 осіб. Пожежі привласнювали третій рівень складності з п'яти.

Про жертв або постраждалих інформації поки немає. Жителі навколишніх районів скаржилися на жахливий запах і писали про "ядерний гриб".

Як розповів заступник директора заводу Роман Романов, попередня причина пожежі - деформація печі установки крекінгу.

Інші джерела кажуть, що до пожежі призвело порушення технологічного процесу на підприємстві. Також не виключається версія необережного поводження з вогнем.

Установка крекінгу використовується для переробки нафти і її фракцій для отримання моторного палива, мастил та інших продуктів.

Раніше ми повідомляли, що вибух і пожежа сталася в залізничному тунелі між Неаполем і Салерно в Італії. Про це повідомляє ANSA.

Пожежа в тунелі спалахнула в ніч на п'ятницю, 16 листопада в результаті вибуху цистерни. В цей час в тунелі проводили профілактичні роботи. Вогонь перекинувся і на автомобіль обслуговуючої компанії.

З-за інциденту травми отримали п'ятеро робітників, один з них у важкому стані.

У зв'язку з ситуацією рух поїздів по залізничному тунелю призупинили. Частина рейсів направили по іншому маршруту.

Також ми писали, що у США в штаті Каліфорнія рятувальники продовжують боротися з вогнем. З'явилася інформація, що число жертв досягло 71 людини. А зниклими без вісті числяться 1011 осіб.

Нагадаємо, під Рівному сталося криваве ДТП, багато загиблих. Від удару цистерну, яка була порожньою, відкинуло на відбійник.

Як повідомляв Знай.ua, виживша у ДТП з Зайцевою, зворушила Україну пронизливим посланням. Залишатися байдужим неможливо.

Знай.ua писав, що п'яний водій автобуса влетів у натовп на зупинці.