Харківські поліцейські розслідують загибель 20-річної студентки в одному з ресторанів міста на вулиці Лермонтовській. Сайт Нацполиции в Харківській області повідомляє, що інформацію про трагедію вони отримали 17 листопада, в 23:00.

Прибулі медики повідомили, що дівчина померла через напад астми.

Лікарі намагалися повернути дівчину до життя за допомогою реанімації, проте було вже пізно.

Деталі трагедії розслідуються, вирішується питання про кваліфікацію події за КК України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Спільнота «Харків 1654» на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook з посиланням на власні джерела стверджує, що місце загибелі дівчини – ресторан «Старгород», там студентка відзначала день студента.

Повідомляється, що загибла вчилася на третьому курсі НЮУ ім. Ярослава Мудрого.

"До приїзду швидкої допомоги відвідувачі намагалася надати першу допомогу, однак безуспішно. Екіпаж швидкої допомоги приїхав дуже швидко, однак результатів реанімація не дала" сказано в повідомленні.

По информации из собственных источников стало известно, что в Старгороде, во время празднования дня студента, около...

Geplaatst door Харьков 1654 op Zaterdag 17 november 2018

Нагадаємо, "Держава закопає": пенсіонерка залишила жахливу передсмертну записку, подробиці трагедії

У Дніпропетровській області сталася страшна трагедія. Так, пенсіонерка в Новомосковську стрибнула під поїзд. При жінці вдалося виявити передсмертну записку з останнім проханням.

Інцидент стався в Новомосковську, літня жінка кинулася під колеса вантажного поїзда і від отриманих травм померла на місці.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Некерований поїзд смерті перетворив маршрутку на купу металу: багато загиблих

В Росії в Озинському районі Саратовської області потяг протаранив пасажирський автобус на нерегульованому залізничному переїзді. Про це повідомляє LIFE SHOT.

Також Знай.ua писав про те, що Поліція, швидка і електрики: пасажирський автобус потрапив у жахливу аварію, десятки поранених

В Канаді в місті Торонто сталася страшна аварія. Так, пасажирський автобус на повному ходу влетів в стовп. Відомо, що в результаті ДТП постраждали 25 осіб.

Про це стало відомо завдяки повідомленням телеканалу CTV News.