У Дніпрі було зафіксовано незвичайний рекорд України – там на світ з'явилася найменша дитина в країні, передає ТСН

Дитина мала вагу в 470 грам, а зріст – всього 28 сантиметрів. З такими незвичайними даними народився хлопчик на ім'я Захар 2 роки тому.

Мати крихітного малюка не відразу змогла подивитися на новонароджених двійнят, так як народити доводилося в терміновому порядку, на два місяці раніше терміну.

новонароджені
новонароджені

Марк народився першим – його вага становила трохи більше 700 грам. Через кілька хвилин – Захар з 470 грамів ваги.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Почалося спасіння з першої секунди народження. Шанси, звичайно, були мінімальні. Але все одно надія нас не покидала, ми вірили в диво" говорить керівник відділення принатального центру Олена Верещак.

За її словами, дітей вдалося "виходити" за два з половиною місяці.

В даний момент Захар офіційно є самим маленьким українцем, який народився і живе.

Нагадаємо, Купа часу і тисяча іграшок: нудьгуюча пенсіонерка знайшла заняття по душі, але поліції це не сподобалось

Що тільки не приходити людям в голову від неробства. Нудьга може підштовхнути людину навіть на кримінал. Так і сталося з літньою француженкою з Парижа. Здавалося б, у такому прекрасному місті, гуляй собі, дихай повітрям, насолоджуйся видами, та поїдай круасани, що ще на старості років потрібно.

Бабуся
Бабуся

Однак 72 річної парижанці захотілося екстриму, вона вкрала близько тисячі іграшок з магазинів. Історію літньої пані повідомляє BBC News. За даними правоохоронців, старенька більше 700 разів пограбувала шість магазинів іграшок у французькій столиці.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Його прозвали "бруднулею": історія людини, який не мився 60 років

Аму Хаджі – незвичайний 80-річний житель Ірану. У це складно повірити, але він не мився більше шістдесяти років. Чоловік вважає, що якщо він прийме ванну, то неодмінно чимось захворіє, або ж з ним станеться щось погане. Саме тому він живе в невеликому отшельницком будиночку, розташованому далеко від інших людей в селі Деджах.

Також Знай.uа" писав про те, що 4 найбільш незвичайних людей у світі