Північний схід України з початку тижня буде прохолодним і сухим. А ось решті території пощастило не так – українців очікують проливні дощі і липкий мокрий сніг. Такий прогноз публікує Гідрометцентр України.

Так, за даними синоптиків, 19 листопада принесе на північ країни і більшість східних областей холод і сухість, на решті території розповзеться волога повітряна маса, очікується різкий і поривчастий вітер.

На крайньому півдні температура повітря, навпаки, підвищиться.

Можуть не побоюватися атмосферних опадів у північних, Волинській, Рівненській, Харківській і Луганській областях без опадів; На решті території ночі теж будуть сухими, однак вдень картина повністю зміниться – холод, дощі та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. Сильні опади прийдуть на південь.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Водіям рекомендують бути обережними, оскільки на дорогах місцями ожеледь. Вітер східний та південно-східний, 7-12 м/с, на півдні та сході місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, на заході та півдні 0-5° морозу; вдень від 1° морозу до 4° тепла, на крайньому півдні 5-10° тепла. У Києві без опадів; температура вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° тепла.

У вівторок, 20 листопада вночі у південних, східних і центральних областях, вдень у східних, Дніпропетровській та Запорізькій областях мокрий сніг, подекуди з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини, в Криму дощ (вночі у Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій областях місцями сильний мокрий сніг), на решті території без опадів.

На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний та північно-східний, 7-12 м/с, на півдні та сході місцями пориви 15-18 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, на півдні країни та на Закарпатті близько 0°, вдень від 2° морозу до 3° тепла, в Закарпатті 4-9° тепла. У Києві на 20 листопада без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" українців рятувальники попередили про найстрашнішому і дали актуальні поради з виживання. Очікується різке погіршення погоди, тому українцям слід стерегтися.

19 листопада погодні умови різко і несподівано для всіх українців погіршаться. До такої міри, що на це навіть не звернули увагу рятувальники, давши українцям кілька порад, як вберегти своє здоров'я та життя під час неприємних змін. Прес-служба ДСНС випустила спеціальне повідомлення. Зміст його такий, що вдень у понеділок, 19 листопада, в Україні очікуються сильні снігопади з мокрим снігом і ожеледь на дорогах.

Також ми писали, що погода зіпсує українцям цілий тиждень. Став відомий точний прогноз погоди на найближчі сім днів, і він анітрохи не радує.

Крім того, незабаром колючий мороз закриє українців будинку – практично у всіх областях випаде сніг.