Жінка з Одеси вирішила розвісити свою нижню білизну прямо в трамваї, висловлюючи таким чином протест проти відсутності опалення в квартирі, повідомляється в заяві usionline.com.

Одеситка вирішила влаштувати протест у трамваї маршруту No 1 недільним ввечері, 18 листопада.

Зайшовши в трамвай разом з тазиком, наповненим нижньою білизною, вона почала розтягувати білизняну мотузку і розвішувати білизну. Відзначається, що жінка також зверталася до пасажирів з проханнями про те, щоб вони підтримали тазик.

Свій вчинок вона пояснює акцією протесту проти холодів у власному будинку. За її словами, в її будинку відсутнє опалення і їй ніде висушити білизну.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, Київ на межі катастрофи, Сміла здасться ще квіточками, місто буде повільно замерзати і вмирати

В житловій багатоповерхівці на вулиці Зоологічній у Шевченківському районі Києва люди досі мерзнуть. Жителі розповідають, що частину будинку опалюється, а частина – ні. З-за низької температури батарей перебувати в квартирі практично неможливо. Ситуація посилилася з настанням холодів.

опалення
опалення

Голова київської міської партійної організації " Громадський рух “Рідна країна” Олександр Федоренко відзначає, що падіння температури по місту відбувається постійно.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пристрасті розпалюються: під Одесою мітингувальники перекрили велику трасу

руппа людей перекрила трасу міжнародного значення Одеса–Південний (М-28) недалеко від села Крижанівка Одеської області 18 листопада.

Про це повідомив одеський портал Думська. До того ж, депутат Крижанівського сільради Сергій Колодяжний на своїй сторінці в Facebook розповідає, що з допомогою цієї акції жителі домагаються включення опалення в житловому комплексі Європейський в Одесі.

Винуватцем ситуації протестувальники називають фірму Реал-Інвест – забудовника, який є власником котельні у житловому комплексі.

Станом на сьогодні, тепла немає у більш ніж 500 квартирах цього житлового комплексу.

Також Знай.ua" писав про те, що Забудьте про словах влади: українцям розповіли, наскільки подорожчав газ, і це не 23,5%