У четвер, 22 листопада, адвокати скандальної екс-мера Слов'янська Нелі Штепи під час судового засідання заявили, що їхня підзахисна потрапила до лікарні з інсультом.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідне повідомлення захисту підсудної.

У заяві сказано, що в Орджонікідзевському районному суді Харкова в четвер, 22 листопада, мало відбутися засідання у справі щодо колишнього мера Слов'янська. Однак засіданню завадило те, що Штепу нібито госпіталізували до лікарні з інсультом.

У зв'язку з цим суд переніс засідання у справі на 24 січня 2019 року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

суд
суд

Нагадаємо, екс-мер Слов'янська Донецької області Неля Штепа, яка раніше була звинувачена в сепаратизмі, подала позов про захист честі і гідності. Адресувала вона свою позовну заяву до першого заступника голови Верховної ради Ірини Геращенко.

Геращенко розмістила фотокопію повістки в суд на особистій сторінці в Instagram ввечері 20 червня.

"Це просто свято якесь. Після "беркутівців", обвинувачених у причетності до вбивств на Майдані, які подали на мене в суд у справі про "захист честі та гідності", тепер ще й Неля Штепа, яка кликала "русский мир" в Донбас, вирішила зі мною судитися, і теж, у справі про "честі і гідності", - обурюється Геращенко.

Раніше Знай.uа писав про те, що в мережі з'явилося нове фото відомої сепаратистки, колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи, зроблене в її спальні. Знімок опублікований на сторінці "Еж Пых" в Twitter.

На ньому вона лежить з букетом штучних тюльпанів на ліжку і позує перед камерою.

Штепа одягнена в ошатний костюм, сріблясті туфлі, проте увагу користувачів мережі крім її образу залучив і задній фон на фото — на стіні кімнати висить портрет українського поета Тараса Шевченка, на якому він виглядає дещо здивованим.

Також Знай.uа повідомляв, що апеляційний суд Харківської області направив справу екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, підозрюваної у сепаратизмі, до Орджонікідзевського райсуду Харкова.