У Дніпрі один із дитячих садочків так активно почав збирати гроші на новорічні свята, що у декого з батьків вже просто здають нерви. Немає нічого поганого у тому, аби потішити малечу, але коли справа доходить по звинувачень та принижень, це переходить усі межі.

Про подібну ситуацію на сторінці у Facebook розповіла Олена, котра водить свою дитину в цей самий садок, жінка попросила допомоги у користувачів, тому що останнім часом не може ніяк знайти спільної мови із так званим "батьківським комітетом".

"Завжди здавала фонди в саду, було неважливо, хороша завідуюча, дитині там подобається ... Не подобається мені там ініціатива БК з подарунками вихователям і дітям. З вихователями вони мене давно перестали зачіпати, мою позицію знають. А ось з дитячими подарунками триває ... причому, найчастіше, нав'язується .... типу, ось купили на всіх .... ясна річ, потрібно потім оплатити. Мені для дитини не шкода, ми з магазину ніколи без іграшки, іноді символічної, ніколи не виходимо. Як варіант, можна давати свій подарунок вихователям, і вони його потім віддадуть. Можна завжди знайти компроміс. Зараз ось постало питання Миколайчика", - зазначає Олена.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вона також додає знімки переписки, де м'яко кажучи люб'язністю і не пахне. І зовсім не хвилює те, що треба здати гроші, скоріше, як це все підносять. Регулярні бесіди нічого не дали:

"У мене такий план і був, в принципі, просто приносити свої подарунки дитині ... якщо б ЮК не став нахабніти і відверто ображати ... Не хочеться тільки втягувати завідуючу, з нею у нас регулярно бесіди проходять і вона на фондах ніколи не наполягала ... ясна річ. Свою позицію, що БУ потрібно ліквідувати, я їй регулярно озвучую ... Загалом, якби не хорти з БК, я б і випускний готова була обговорювати. Плюнути, і приносити дитині свої подарунки? Тому як довести справу до кінця з забороною у мене не виходить", - підсумувала Олена.

Дивіться: побори в київських дитячих садочках та школах

Нагадаємо, "Укрзалізниця" анонсувала продаж квитків на Новий Рік.Як повідомляв "Знай.ua", онука Ротару зганьбила бабусю. Також "Знай.ua" писав, у мережі оприлюднили топ ідіотських образів на Новий Рік.