Еротичний гороскоп на 23 листопада Овен

Сьогодні в вас 50/50 зіллються струмочки платонічної і фізичної любові. Ви будете не проти і поворкувати в кафе, і зігріти коханого в ліжку.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Телець

У вашому еротичному житті сьогодні дивно рідкісна гармонія і взаєморозуміння, які принесуть свою унікальну пристрасть. Давно у вас не було все так вдало.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Близнюки

Сьогодні партнер Близнюків стане справжнім тираном і егоїстом, він хоче, щоб ковдра і всі ласки були тільки його. І ніхто не питає, може ви теж хочете поклоніння.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Рак

Вам сьогодні потрібно бути як продавець ювелірних виробів, які не лише змінюють асортимент на вітринах, але і варіюють підсвічування і оформлення. Також вам потрібно поступити і зі спальнею.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Лев

Левам сьогодні як ніколи підходить образ задираки і забіяки. Додайте собі рум'янець на щоки, різкість до очах і грубуватість в голосі. Шанувальники не зможуть встояти.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 листопада Діва

Щоб налаштуватися на любовні ігри, вам з партнером потрібно спочатку посидіти в якомусь затишному містечку. Не обов'язково в ресторані або кафе, це цілком може бути і ваша тепла квартира і свіжа випічка.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Терези

Ваш партнер плекає з приводу вас і найближчої ночі помилкові надії. З'ясуйте заздалегідь, що саме йому потрібно, щоб потім не ображалися один на одного всю ніч.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Скорпіон

День дуже добре підходить, щоб оголосити про свої стосунки, показати коханого батькам і друзям. Тільки не забувайте підтримувати його, для нього це не менший стрес, ніж для вас.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Стрілець

Сьогодні зірки не рекомендують звертати увагу на витівки і капризи партнера. Не завжди ж йти у нього на поводу, у вас теж має бути право голосу.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Козеріг

Щоб налаштуватися на правильний лад, вам потрібно включити спокійну, але прекрасну музику. Для цього ідеально підійдуть джаз, блюз і класика.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Водолій

Будьте обережнішими, ваш партнер починає дивитися в іншу сторону, вам потрібно взяти його за підборіддя і розгорнути в свою. Бажано, щоб ваша сторона була красивою, доглянутою і повною пристрасті.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Риби

Цей день добре підійде, щоб здійснити задумане, але вам потрібен чіткий план без імпровізації. Надихнутися можете недавніми моментами з книг, фільмів і картин.

Як раніше повідомляв Знай.ua , дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, знайдена найбрудніша людина в світі, яка не милась 60 років.

Також Знай.ua повідомляв про те, що існує 5 типів імен, якими ні в якому разі не можна називати дитину.