Баржа буксира Паралель з контрабандними сигаретами, яка отримала ушкодження у Чорному морі, пошкодила своєю бічною частиною близько п'яти причалів у пляжу Совіньйон в Одесі. Про це повідомив директор Південної медіа мережі Данило Горячкін в п'ятницю, 23 листопада, передає УНН.

"Баржа пошкодила причали, труби - всього близько п'яти причалів. Також ушкодження отримали пристрої для спуску суден на воду", - розповів Горячкін.

За його словами, підготовка причалів до сезону зазвичай починається навесні, тому відновлювальні роботи на пошкоджених причалах "основна частина власників зараз навряд чи буде робити". Також Горячкін додав, що сума збитків залежить від вартості відновлювальних робіт.

Зараз, як він доповів, баржу, яка сіла на мілину, намагаються відтягнути буксиром.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Поки інформації про те, що її зняли з мілини, немає", - повідомив Горячкін.

Раніше ми писали, що у східній частині анексованого Росією Кримського півострова, під самою Керчю, затонула російська баржа з зерном. Про подію йдеться в прес-центрі Міністерства надзвичайних ситуацій Росії, втім, не уточнюючи, коли конкретно це сталося. Повідомляється, що зерно везли з РФ в Крим однак на виході з Керч-Єнікальського каналу баржа пішла під воду.

Затоплення баржі сталося на глибині 10 метрів в 600 метрах від берега на ділянці на схід від мису Хроні та північніше мису Борзовка.

Також раніше ми писали, що у понеділок, 19 листопада, біля берегів Одеси потонуло судно, на борту якого вдалося виявити контрабандний товар.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на повідомлення правоохоронців.

За інформацією поліції, потонулий в 15 км від Одеси буксир "Паралель" плив у бік Болгарії з контрабандною баржею. На ньому знаходилося 5 мільйонів пачок цигарок невідомого походження.

Нагадаємо, понад 3000 тонн продукції Алчевського меткомбінату було заарештовано в порту Маріуполя.

Раніше Знай.uа писав про те, що з'явилася інформація про затримання трьох українців, які займалися незаконною перевозкою трудових мігрантів, біля берегів Греції.

Знай.uа повідомляв, що громадянин Білорусі намагався вивезти антикварні книги з України.