Національне агентство з виявлення, розшуку та управління корупційними активами (АРМА) оголосило конкурс з вибору керуючого резиденцією "Межигір'я" (Київська область).Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацагентства, передає УН.

"АРМА запрошує потенційних керуючих взяти участь у відборі осіб, які можуть надавати послуги з управління активами у вигляді рухомого і нерухомого майна, розташованого в с. Нові Петрівці Вишгородського району, Київської області (резиденції "Межигір'я"), які передані в управління АРМА", - сказано в ньому.

У повідомленні сказано, що всі необхідні для участі у конкурсі документи потрібно подати до 12 грудня.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Межигір'я" - колишня приватна резиденція Віктора Януковича в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, яку він обіймав з 2002 по 2014 роки. З 1935 до 2007 року Межигір'я було державною урядовою резиденцією, поки не було виведено в приватну власність.

Раніше ми повідомляли, що практично відразу після Революції Гідності численні активісти Майдану кинулися "блокувати" маєток колишнього президента-втікача Віктора Януковича. Під шумок, коли так звану народну охорону зняли, звідти любителі наживи встигли винести чимало цінних речей.

Потім приміщення та прилеглу територію перетворили на місце для екскурсій, щоб всі бачили, з яким розмахом жила колишня влада. Але нещодавно власне "Межигір'я" знайшлося навіть у київського мера Віталія Кличка. Мова йде про будинок на березі Київського моря.

Також ми повідомляли, що в МВС Росії спростували інформацію ЗМІ про те, що колишній президент України Віктор Янукович живе в будинку прийомів "Русичі".

Як повідомляють російські ЗМІ, силовики запевняють, що той будинок призначений тільки для офіційних прийомів і там з 2012 року ніхто не живе.

Нагадаємо, партія регіонів знову в Україні і відкрито загрожує.

Як повідомляв "Знай.uа", українцям показали, як Янукович вивів мільярди за нинішньої влади.

Також Знай.uа" писав, що стало відомо, де і коли Янукович скаже "останнє слово".