У неділю в Україну прийде атмосферний фронт, який принесе не лише потепління, але й сильні дощі з мокрим снігом.

Про це повідомляє у Facebook синоптик Наталка Діденко.

За прогнозом синоптика у суботу 24 листопада Україна буде під впливом антициклону, через що повсюди очікуватиметься суха погода. Відзначається, що температура повітря вночі становитиме від 4-11° морозу, вдень 0-4° нижче нуля.

Крім того у неділю, за інформацією синоптика" до країни прийде потужний атмосферний фронт, через що на заході, півночі та подекуди в центральних областях пройдуть мокрий сніг та дощ.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

На півдні та сході - переважно без опадів.

Потепліє у неділю вдень до 0-5°, на заході України навіть до 5-7°, а на півдні до 5-9°.

Крім того вона розповіла, що потрібно бути готовим до сильного стрибка атмосферного тиску.

"Така погода принесе суттєві стрибки атмосферного тиску", - попереджає синоптик.

Разом з тим варто відзначити, що майже по всій Україні буде мінлива хмарність, але морози стають все суворішими. І цієї ночі в деяких областях навіть перейдуть межу в -10 градусів.

У західних областях погода трохи різна. У Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях прогнозується сніг. В інших же тільки мінлива хмарність. В Ужгородській області +5...+7 градусів, в інших областях вдень від -1 до +2 градусів, ночма від - 2 до -7. Вітер південно-західний 5-10 м/с.

На півночі теж всюди мінлива хмарність, опади не прогнозують. Температура вдень від -1 до -4 градусів, а вночі від - 5 до -7 градусів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. У столиці вдень від -2 до -4 градусів, вночі - від -5 до -7 градусів.

На Сході по всіх областях без опадів, але саме тут дійсно холодно, особливо в Луганській і Донецькій областях, до -11 градусів морозу вночі. Вдень температура буде від -1 до -4 градусів, а вночі -6...-11 градусів. Вітер південно-західний 5-10 м/с.

По всьому Півдню мінлива хмарність. Вдень температура буде від 0 до +2 градусів, а вночі від -4 до - 7. Так само в Криму вдень 0...+2, а вночі -5...-7. Вітер південно-західний 5-10 м/с.

Нагадаємо, стихія залякає українців зимовими капризами.

Як повідомляв "Знай.ua", стихія на вихідних запаморочать голову українцям.

Також "Знай.ua" писав, що погода на вихідних скупає і приморозить українців.

Різка зміна погоди. На територію України насувається потужний циклон