Днями на Канарські острови обрушився сильний шторм, жертвами якого стали декілька людей, які у цей час мирно відпочивали у будівлі одного із популярних пансіонатів.

Про це повідомляє The Sun.

У повідомленні йдеться, що на найбільшому архіпелазі острові Тенеріфе, в муніципалітеті Такоронте гігантські хвилі висотою понад 12 метрів з легкістю зносили балкони багатоповерхових будинків разом із людьми, які мали нещастя опинитися там у момент розгулу стихії.

У мережі з'явилося моторошне відео, зняте свідками події. Місцеві жителі і туристи були завчасно евакуйовані з ряду будівель в прибережній зоні. Інформації щодо постраждалих поки немає.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Окрім того джерело повідомляє також про змитий у море автомобіль, вибиті вікна в ресторані одного з готелів і затоплене повінню футбольне поле.

Нагадаємо, більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії, що обрушилася на індонезійський острів Суматра: тут природна стихія атакувала школу.

катастрова на Суматрі
катастрова на Суматрі

Як повідомляє портал Рoliteka, рятувальники намагаються дістати тіла з-під завалів, виходить це не завжди: занадто сильно зсув зруйнував навчальний заклад. Зараз рятувальники налічують як мінімум 20 загиблих, всі вони - учні молодшої школи. Точна кількість постраждалих поки що уточнюється.

Раніше Знай.uа писав про те, що сильний ураган у США наробив чимало біди.

Про це повідомляє Washington Post. Ураган "Майкл" продовжує вирувати в південно-східній частині США. З-за цього на території штатів спостерігаються сильні дощі, що супроводжуються рвучкими вітрами й повенями. Стихія не вщухає навіть після зниження до рівня тропічного шторму.

Зазначимо, що ураган «Майкл» прийшов у Флориду, як шторм четвертої категорії. Саме в цьому регіоні це найпотужніший за весь час. Повільно він продовжує свій шлях на північ країни.


Згідно з даними джерела, на цей час повідомили про дві смерті. Так, на початку четверга загинула 11-річна дівчинка, яка опинилася у владі стихії. Ураган розгромив трейлер, де на той момент перебував дитина.

Також Знай.uа повідомляв, що в Одесі вирує море, а небо затягнуте сіро-чорними хмарами. Але це все не так страшно, як висока густа піна, що залишається на березі після "навали" чорноморських вод.