Більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії, що обрушилася на індонезійський острів Суматра: тут природна стихія атакувала школу.

Як повідомляє портал Рoliteka, рятувальники намагаються дістати тіла з-під завалів, виходить це не завжди: занадто сильно зсув зруйнував навчальний заклад. Зараз рятувальники налічують як мінімум 20 загиблих, всі вони - учні молодшої школи. Точна кількість постраждалих поки що уточнюється.

Можливо, катастрофа не стала б настільки фатальною, якби грунт, зміщений зсувом, не був настільки розмочений багатоденними дощами. У результаті маса грунту піддалася стихії і буквально розчавила частину школи.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сотні загиблих, тисячі зниклих безвісти, зруйнована інфраструктура - до таких наслідків призвели землетрус, цунамі та виверження вулкану. Фото наслідків шокувало соціальні мережі.

Наслідки катастрофи показали з супутника

28 вересня в постраждалих містах Індонезії морги були переповнені, тіла вже нікуди і відвозити їх складають під відкритим небом. Число жертв страшного цунамі наближається до 2 тисяч. Офіційно зафіксовано 832 людини, загиблих в результаті руйнівної стихії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні стало відомо про страшну катастрофу в американському штаті Айова. Так, там обрушився залізничний міст, в результаті чого у річку впав вантажний потяг. Поїзд перевозив соєву олію.

Чиновники запевняють, що у річку не просочилися небезпечні речовини. 20 вагонів з піском і соєвим маслом опинилися у воді, а частина вантажу потрапила в річку.

Нагадаємо, Європа не вистоїть: всіх змиє гігантською хвилею.

Як повідомляв Знай.uа, у Туреччині знайшли другу Атлантиду.

Також Знай.uа писав, що виверження вулкана збирає натовпи туристів.