У п'ятницю, 23 листопада, Україну відвідає антициклон Constantin. Це означає, що опадів не буде.

Про це повідомляє Наталія Діденко на власній сторінці у Facebook.

Наразі вже відомо, що під дією антициклону може значно збільшитись хмарність, проте опади на території Україні малоймовірні.

Також відомо, що антициклон впливатиме на погодні умови в Україні ще кілька днів, через що погода залишатиметься сухою. Проте вже у неділю 25 листопада у Києві пройдуть дощі, які принесуть невеличке потепління. Однак це підвищення температури повітря слабо відчується в зв'язку з типово листопадової хмарністю і вологістю.

23 листопада в Україну з дружнім візитом завітає антициклон Constantin. Це означає, що суттєвих опадів не...

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 22 november 2018

Разом з тим варто відзначити, що на Україну насувається зима, гряде серйозне похолодання із його вічними супутниками - заметілями та льодом на дорогах і тротуарах.

Через слизьку поверхню можна посковзнутися навіть на чистих і посипаних тротуарах, що вже говорити про те, коли вулиці перетворюються на справжню ковзанку.

Як виявилося, відшкодувати моральні і матеріальні збитки в разі отримання травм більш ніж можливо. Про це розповіла адвокат Наталія Розинська.

Місце падіння: сходинки закладу

Якщо людина впала на сходах біля супермаркету, салону краси або іншого приватного закладу, то це можна констатувати як "неякісно надану послугу". Адже саме господарі закладів зобов'язані приводити в порядок сходинки і навколишню територію.

Наталя Розинська радить дотримуватися таких правил: якщо ви впали, то не соромтеся попросити, щоб вас зняли на відео або сфотографували, навіть в лежачій позі. І, звичайно ж, сфотографувати місце, на якому ви втратили рівновагу. Після чого викликати швидку допомогу, зафіксувати травми і передати всі дані адвокату, який буде представляти ваші інтереси в цій справі. А поліція може дати напрямок в травмпункт.

Місце падіння: зупинка або тротуар

Тротуар, зупинка, підземний перехід - всі ці локації прибирають комунальні служби міста. Якщо ви втратили рівновагу поспішаючи на автобус і отримали травму, то знайти і покарати винних буде складніше. Однак, послідовність дій не змінюється: фіксуєте все на відео і фото, викликаєте "швидку допомогу" і поліцію, телефонуйте адвокатові.

Нагадаємо, такої погоди не було ще в жодному грудні за всю історію.

Як повідомляв "Знай.ua", стихія полоскоче нерви українцям.

Також "Знай.ua" писав, що українцям пообіцяли люті випробування на кінець тижня.

В Австралії на початку літнього періоду випав сніг