У Китаї вчителька від браку ерудиції і розуму завдала страшної образи онкохворій дитині. Вона вирішила, що хвороба 13-річного школяра заразна і може передатися іншим, і отсадила нещасного хлопчика від інших учнів. З-за вчительки, хлопчик на ім'я Чжоу Сяочжоу, якому раніше була діагностована неходжкінська лімфома, пропустив кілька тестів, тому що нібито "міг заразити інших дітей". Заявила про це вона публічно, і під сміх жорстоких однолітків, дитина був змушений відсісти в самий кінець класу. Про це передає видання The Sun.

Інцидент стався в місті Фуцзянь. Чжоу нещодавно перейшов у нову школу, щоб бути поряд з батьками на час відновлення після важкої хіміотерапії. Дитина приховував правду про своє приниження, поки його одного разу батько не запитав, чому він не отримав оцінку за проміжний іспит.

Чжоу розповів, що вчителька заборонила йому проходити тест, оскільки він заразний. З цієї причини дитина пропустив три іспиту.

"Ви можете собі уявити, що відбувалося в голові мого сина під час іспиту, який тривав 45 хвилин? Він був змушений сидіти там, як дурень. До якої міри йому було не по собі?" – обурюється батько хлопчика?

На вчительку поскаржилися, і незабаром педагог була справедливо звільнена.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Знай.uа" також повідомляв про новорічну нахабства дитячих садків – батьків завалили образами і погрозами через гроші.

У Дніпрі один з дитячих садів так активно почав збирати гроші на новорічні свята, що у деяких батьків вже просто здають нерви. Немає нічого поганого в тому, щоб порадувати малечу, але коли справа доходить по звинувачень і принижень, це переходить всі межі.

Подібну ситуацію на сторінці в Facebook описала Олена, яка водить свою дитину в цей самий садок, жінка попросила допомоги у користувачів, тому що останнім часом не може ніяк знайти спільної мови з так званим "батьківським комітетом".

"Завжди здавала фонди в саду, було неважливо, хороша завідуюча, дитині там подобається ... Не подобається мені там ініціатива РК з подарунками вихователям та дітям. З вихователями вони мене давно перестали чіпати, мою позицію знають. А от з дитячими подарунками триває ... причому, найчастіше, нав'язується .... типу, ось купили на всіх .... ясна річ, потім потрібно оплатити. Мені для дитини не шкода, ми з магазину ніколи без іграшки, іноді символічною, ніколи не виходимо. Як варіант, можна давати свій подарунок вихователям, і вони його потім віддадуть. Можна завжди знайти компроміс. Зараз постало питання Миколайчика", - зазначає Олена.

Також ми писали про те, як вчителька принизила дитини і завдала йому моральну травму через дірочку на светрі.