Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і провидиця Світлана Калашник спеціально для Знай.uaподілилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Світлана Калашник

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Тиждень очищення і настання розквіту, ви з повною вірою в прекрасне майбутнє почнете йти вперед. У здоров'я чекайте переломний момент. Якщо ви хворієте - підете на поправку, якщо ви здорові - є небезпека захворіти. У любові віддавайтеся почуттям і пристрасті, поверніться до мрій, які змушували ваше серце тріпотіти. На цьому тижні ваша душа помолодшає! У ділових питаннях вас може спіткати бажання кинути справу, яка не спирається, і відразу ж приступити до більш перспективних занять. Уникайте занурення відразу в кілька справ, є небезпека залишити їх все не завершеними і залишитися без прибутку. Порада на тиждень: подумайте над тим, щоб привернути до себе прихильників.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні вас наздожене бажання відчути всі радощі земного життя, а так же оточити себе всілякими матеріальними благами. Ви можете шукати партнера для зародження новой справи, яка вже давно виношувалася в думках. У питаннях здоров'я приділіть увагу здоров'ю судин і суглобів. Можливе виникнення проблем, які будуть заважати легкому пересуванню. У любові очікується непередбачений крах, руйнування того, що будувалося. Причому ці негаразди торкнуться не тільки вас, а й оточуючих людей. Що стосується ділових питань - вам варто змінити звичні способи виконання роботи, щоб не відштовхнути споживачів. Порада на тиждень: намагайтеся провести якомога більше часу на природі, сповняйтеся силою і спокоєм.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) На цьому тижні ви приймете рішення зупинитися і спробувати зрозуміти таємні причини подій. Обміркуйте наслідки всіх своїх дій, не вірте красномовному співрозмовнику, можете залишитися в підсумку без вини винуватим. Обережність буде не зайвою. Що стосується здоров'я, поспішаю порадувати, очікуйте повне оздоровлення та наповнення силою. Любов подарує вам нові трепетні почуття оновлення. Це може бути зародження відносин з новим партнером, або перехід на новий рівень з наявним. У справі варто розглянути питання постачальників послуг, подбайте, щоб ваш товар або послуга була актуальною в даний час. Визначте сегмент покупців і виходячи з цього розвивайте свою справу. Порада: готуйтеся до прояву вольових зусиль для зміни способу життя.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) Події тижня будуть сприяти тому, що у вас з'явиться бажання встати на захист своїх цінностей матеріальних і духовних. У питаннях здоров'я є небезпека важкого захворювання у вас або у близької людини, будьте уважні! Любовні стосунки подарують захоплюючу гру для «підігріву» почуттів. Очікуйте на появу непередбачуваних подій. У питаннях ділової сфери, варто визначити, який етап тут зараз відбувається, зменшення або зростання. Така тенденція буде зберігатися ще як мінімум 2 тижні. Порада: попрацюйте над внутрішнім станом гармонії, оточіть своєю любов'ю весь світ.

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.