Запровадження в Україні воєнного стану не позначиться на виплаті пенсій, заробітних плат та соціальних платежів, передає "ХВИЛЯ".

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook віце-прем'єр-міністр соціальної політики Павло Розенко.

"Враховуючи стабільну і прогнозовану фінансово-економічну ситуацію в країні, всі соціальні платежі, допомоги, пенсії, зарплати та інші виплати будуть здійснюватися вчасно, в повному обсязі і без будь-яких обмежень" Павло Розенко

Павло Розенко

За словами екс-міністра, уряд не допустить жодних збоїв в системі соціальних виплат українцям.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Прошу зупинитися всіх «всепропальщиків» у поширенні зради, дезінформації та кремлівських фейків" Павло Розенко

Нагадаємо, зранку 23 листопада Верховна Рада прийняла державний бюджет на 2019 рік. Він передбачає підвищення мінімальної зарплати до 4173 грн, збільшення на 28,2 млрд грн витрат на Пенсійний фонд і зменшення на 15 млрд грн витрат на субсидії. "ГОРДОН" розповідає, яким буде закон про держбюджет на 2019 рік.

Законопроекти з "бюджетного пакету" Рада почала розглядати на вечірньому засіданні 22 листопада, а закінчила – о 6 ранку 23 листопада. Вперше держбюджет було прийнято у визначені законом строки – до 1 грудня.

"За" законопроект №9000 про держбюджет-2019 проголосували 240 депутатів з фракцій Блок Петра Порошенка (108 голосів) і "Народний фронт" (72), груп "Відродження" (22) і "Воля народу" (16), а також 18 позафракційних парламентаріїв. Не підтримали його "Самопоміч", Радикальна партія, "Батьківщина" та Опозиційний блок (четверо депутатів з цієї фракції проголосували "за", але пізніше відкликали голоси).

Як повідомляв "Знай.uа" Рада прийняла бюджет-2019.