На кордоні з Польщею виник конфлікт протестувальників з водіями, який переріс у масові сутички. Ситуація на КПП "Ягодин" стала критичною, водії у свою чергу вимагають пропустити їх, оскільки у них псується товар на тисячі євро. Вони не можуть залишити пункт пропуску вжекілька діб.

Про це вповідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар патрульної поліції Волинській області Ольга Бузулук

"За вечірнім події: дійсно була штовханина, тому що водії фур нібито домовилися про безперешкодний проїзд, але потім мітингувальники передумали. Виник конфлікт. Але конфлікт там і не припиняється. Коли в одному місці збирається кілька сотень людей, абсолютно різних, не мають лідера, які ведуть себе деколи дивно, вимагають все підряд, то інцидентів не уникнути. Але ситуація під контролем... Цієї ночі мій колега-поліцейський особисто спілкувався з протестувальниками, щоб ті пропустили 2 автобуси з підлітками з Києва, які їхали до Польщі на заходи. Так от, на початку їх пропустили, а ті, що були далі, передумали. Почали конфліктувати між собою. Дівчатка ж поїхали в сусідню країну, але якою ціною. І невже ці підлітки захочуть потім жити, вчитися і працювати в Україні, бачачи таких співгромадян? Сумніваюся", - зазначила прес-секретар поліції.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свою чергу водії вантажівок у коментарі виданню "Волинь 24" повідомили, що у них псується багаж на тисячі євро. За їх словами, вони застрягли на кордоні і стоять на пункті пропуску "Ягодин" вже дві доби.

У мережі очевидці публікують нові відео з місця масових заворушень.

Дивіться: Відео з місця подій на кордоні з Польщею

Нагадаємо, власники євроблях перекрили дороги по всій країні на знак протесту проти нового закону про розмитнення авто.

Як повідомляв портал Знай.ua, власники авто на єврономерах зі Львівської та Волинської областей влаштували бунт на пункті пропуску

Також Знай.ua писав про те, що лідер "євробляхерів" оголосив про припинення перекривати траси, однак АвтоЄвроСила налаштована більш рішуче і тепер візьметься за владу та корупцію в країні.

Дивіться: Ярошевич заявив про нову боротьбу