25 листопада набули чинності закони №8487 і №8488, названі серед любителів "євроблях" "драконівськими" і "садистськими". Тепер псувати життя євробляхерам – законно, так ніби у держави більше немає інших турбот. Закони передбачають введення нових акцизів та посилення контролю над ввезенням і експлуатацією автомобілів на єврономерах. Про це стало відомо з газети Верховної Ради "Голос України".

Депутатам як зазвичай абсолютно начхати на невдоволення громадян. Раніше надані ними закони підписав президент Петро Порошенко. Організація Авто-Євро-Сила, що об'єднує переконаних євробляхерів та представляє їх інтереси, виходила на акцію протесту 20 і 21 листопада. В Українських областях були перекриті дороги. Так, 20 листопада було заблоковано 14 доріг, 21 листопада – 5. Згодом акція протесту була припинена, а її організатори заявили про намір домагатися від Порошенка ветування законопроектів №8487 і №8488. Однак, як бачимо, це не принесло результатів, і садистські закони про євробляхи почали діяти.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", поховати евробляхи не вийде. Активісти дали вогненну відсіч владі, на кордоні з Польщею хаос і колапс. Черги на контрольно-пропускних пунктах розтягнулися на кілька кілометрів.

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією із Волинської та Львівської областей не стали миритися з новими "драконівськими" законами стосовно евроблях і організували масштабну акцію протесту. На кордоні з Польщею "Євробляхери" перекрили пропускні пункти. Про це в неділю, 25 листопада, пише ТСН з посиланням на слова очевидців. Повідомляються, що протестувальники перекрили рух на пунктах "Рава-Руська", "Краковець", "Устилуг", "Ягодин", "Груша". Зараз на цих ділянках черги сягають кілька кілометрів. Як відомо, власники евроблях почали палити шини. На територію митниці приїхали додаткові прикордонні загони в якості підкріплення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на кордоні відбуваються "лють і ненависть", влада почала мститися євробляхерам, страждають діти та жінки.

Нагадаємо, коли набудуть чинності нові закони для євроблях, уряд назвав дату.

Як повідомляв "Знай.uа", Порошенко вирішив долю евробляхеров, тепер уже остаточно.

Також Знай.uа" писав, що скандальний закон про розмитнення віддали Порошенко, чого чекати "евробляхерам".