У катренах Нострадамуса історики відшукали дуже важливу інформацію, обнадійливу у першу чергу для українців. Якщо вчені трактували все вірно, то найближчим часом на Росію очікує поразка, а кровопролитна війна на Донбасі та в акваторії закінчиться.

Втім, Кремль спробує приміряти на себе роль так званого "релігійно центру", вийти з економічного дна РФ зможе тільки тоді, коли повністю оновить свій курс – тобто, відмовиться від чинного "режиму Путіна", який весь цивілізований світ давно визнав, м'яко кажучи, не демократичним.

Крім того, Нострадамус передбачав, що в 2019 році "зміцніє людський ресурс", населення країни нарешті знайде фінансове благополуччя. Світова спільнота буде уважно слідкувати за ситуаціє в Сибіру, наступний рік буде переломним для Росії на політичній арені.

вибори в Росії
вибори в Росії

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вона візьме на себе роль міжнародного арбітра, після чого припиняться військові конфлікти в Україні та Сирії. Однак в той же час Нострадамус пророкує серйозні природні катаклізми в Росії.

Влітку 2019 року в одному з регіонів очікується найсильніша повінь. Крім того, Нострадамус не виключив велике виверження вулкана в Росії, але при цьому, згідно з його прогнозом, наслідки будуть незначними.

Дональд Трамп та Володимир Путін
Дональд Трамп та Володимир Путін

"Але в зв'язку з прийдешніми катастрофами в інших країнах Росію і Україну очікує навала мігрантів, які будуть бігти з Європи від "великої води", - повідомляють історики.

Дивіться: останні пророцтва Нострадамуса

Нагадаємо, вчені виявили унікальний вид Homo sapiens.Як повідомляв "Знай.ua", в деяких областях України запровадили воєнний стан на 30 днів.Також "Знай.ua" писав, оприлюднено найпопулярніші повір'я та прикмети до Різдвяного Посту.