Лякатися запровадження воєнного стану не варто, а зайвий раз піднімати паніку та шум навколо цього тим паче немає сенсу. Принаймні, так вважають на передовій.

Однією з перших свою думку у Facebook висловила росіянка, яка з початку бойових дій на Донбасі захищає Україну – боєць 58-ї бригади Юлія Толопа (позивний "Валькірія") .

Юлія Толопа ("Валькірія")
Юлія Толопа ("Валькірія")

Вона згадує, що більшість знайомих без вагомих причин серйозно збиралися "пакувати валізи" і тікати. Юлія заспокоює: це лише закон, як би до нього не ставилися:

Юлія Толопа ("Валькірія")
Юлія Толопа ("Валькірія")

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Пара з вух пройшла? Кричати перестали? Панікувати? В країні війна(дякую що нагадали.). Це зроблено щоб скасувати вибори. Всіх на фронт ( в першу чергу ВР). Всі збирають рюкзаки. Колишні комбати добробатів збираються заново робити батальйони, та просять всіх повертатися(що дуже смішно). Та ще купа різною "ахінеї", - згадує вона і радить "вимикати зайві емоції".

Юлія Толопа ("Валькірія")
Юлія Толопа ("Валькірія")

При цьому "Валькірія" підкреслює: всі чомусь забули, що на фронті досі гинуть молоді хлопці та дівчата, герої, які віддають життя за свободу, поки хтось тільки дивиться телевізор і залишає гнівні коментарі:

Юлія Толопа ("Валькірія")
Юлія Толопа ("Валькірія")

"Ви знаєте що сьогодні на фронті загинув ще один Герой України? А ви знаєте як там хлопці які в полоні? А ви знаєте скільки загинуло Героїв хлопців та дівчат за період 2014-2018 рік? Скільки поранених? Скільки інвалідів? Скільки ветеранів покінчило життя самогубством? Всі прямо таки "герої", я бачу як зранку біля всіх військоматів стоїть кілометрова черга із добровольців та резервістів. Бо більшість чекали саме на "воєнний стан", тому раніше не воювали. Як масово тікають з країни ті хто "вс*ався", хоча дійсно цікаво, а багато тих хто поїхав з країни?", - іронізує вона.

Юлія Толопа ("Валькірія")
Юлія Толопа ("Валькірія")

Юлія Толопа ("Валькірія")
Юлія Толопа ("Валькірія")

Юлія просить всіх зберігати спокій, а у протилежному випадку – жартує, що особливим любителям "розводити паніку" знайдеться місце на передовій.

Дивіться: В Україні запровадили воєнний стан

Нагадаємо, воєнний стан вніс корективи в роботу залізниці. Як повідомляв "Знай.ua", юристи пояснили, що буде з росіянами під час воєнного стану в Україні. Також "Знай.ua", стало відомо, які країни зі списку ООН не проголосували за воєнний стан в Україні.