У зв'язку з введенням в деяких областях України воєнного стану охорону об'єктів інфраструктури буде значно посилено. Відомо, що такими об'єктами є: вокзали, залізничні станції, морські порти та аеропорти.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Мінінфраструктури України. З'явилася інформація, що міністерство проводило нараду з профільними структурами: Укравтодором, УЗ, АМПУ, Державіаслужбою, Украерорухом та представниками інших підрозділів.

Засідання РНБО
Засідання РНБО

"Я даю окреме доручення посилити охорону та оборону вокзалів, залізничних станцій, аеропортів, портів і інших об'єктів інфраструктури. Також ми вводимо особливий режим роботи залізничного транспорту. Він передбачає забезпечення пропускної здатності залізничної мережі та відповідного рухомого складу для потреб оборони в основних напрямках, визначених Генеральним штабом Збройних сил України. Також пріоритетність при призначенні поїздів визначатиметься необхідністю здійснення перевезень в умовах воєнного стану, за рішенням військового командування", - заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Володимир Омелян
Володимир Омелян

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що в Радбезі ООН пройшли дебати на тему нібито "порушення російських кордонів" з боку України після атаки РФ на українські кораблі, 25 листопада в районі Керченської протоки. Під час дебатів три країни яскраво продемонстрували свою позицію щодо підтримки Росії. Це Китай, Болівія і Казахстан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці масово панікують через введення військового положення, ходять чутки про мобілізацію. Днями в соціальних мережах опублікували скріншоти СМС-повідомлень, які харків'янам адресувало нібито Міноборони України. У повідомленні закликають негайно з'явитися у військову частину за місцем проживання у зв'язку з мобілізацією.

Нагадаємо, США посадять Путіна та Порошенка за один стіл: як це буде.

Як повідомляв Знай.uа розстріляв "братів": спливло ім'я виконавця злочину Путіна в Азовському морі, гидко на душі.

Знай.uа писав, продірявлений "Бердянськ": у мережу злили фото бойового українського катерe, атакованого Путіним.