Українці розпочали акцію протесту на підтримку затриманих в Керченській протоці українських моряків.

Одесити вийшли на вулиці міста і почали зупиняти машини з російськими номерами. Свою акцію городяни проводять під гаслом: "Ша, ніхто нікуди не їде".

Про це повідомила спільнота "Самооборона Майдану Одеси" на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомили місцеві ЗМІ, одесити вже затримали чотири фури з російською реєстрацією:

"У патріотичних організаціях та рухах Одеси проходить флешмоб "Ша, вже ніхто нікуди не їде!". Флешмоб передбачає абсолютно добровільну зупинку вантажівок з російськими номерами, добровільну здачу номерів активістам і тривалий відпочинок. До моменту, поки не вирішиться питання з нашими полоненими моряками" , – заявили активісти "Самооборони Майдану Одеси".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами активістів, вони затримують водіїв російських машин і планують обміняти їх на наших полонених моряків, яких зараз затримують в Криму.

Нагадаємо, після оголошення у 10 областях України воєнного стану в Білорусь повернули півсотні росіян, які летіли до Києва через Мінськ. Громадян країни-агресора завернули в аеропорту українські прикордонники.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові у відповідь на агресію Росії в Азовському морі підпалили генеральне консульство країни – агресора.

Також Знай.ua писав, окупанти почали кидати до в'язниці захоплених українських моріків.