Його слухали, не відходячи від телевізора ні на секунду. Чого тільки не обіцяв легендарний "екстрасенс" Анатолій Кашпіровський. І найдивніше – люди вірили сліпо у те, що він справді здатен "лікувати" всі хвороби, заговорити воду і ще багато інших нісенітниць вважали правдою.

Повернення Кашпіровського

Нещодавно земляки з Вінниці підтвердили – бачили Кашпіровського у місті, він не просто повернувся, а навіть має намір поновити свою діяльність.

Тривалий час проживав в Америці, там зараз і його родина. Люди спочатку не вірили, що бачать перед собою "того самого", але потім він провернув популярний колись трюк: змусив дівчину впасти і встати потім одним жестом.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Шокованими були не лише місцеві, але й адміністрація готелю "Франція", де ймовірно зупинився "маг". Викликали власника ресторану, і вже він підійшов до Анатолія Кашпіровського з’ясовувати: чому він так себе поводить?

Той вибачився за такий "екстрім" та повідомив, що саме так він рятував хвору доньку родини, яка до нього звернулась за допомогою.

"Ви ж зупинились у нас у готелі, чому не робили ваш сеанс у номері готелю чи іншому місці, а саме під час бенкету в ресторані?".

"Бо лише так, неочікувано і зненацька може бути результат!", - стверджував він.

Цікаво, що за час проживання у цьому готелі у Анатолія Кашпіровського та власника була ще одна зустріч, вони таки порозумілись. А може, ще й тому, що Анатолій Кашпіровський, як і власник закладу, пережили страшну втрату – смерть дітей. Анатолій — доньки, а власник — сина Колі.

Ще наприкінці 80-х Анатолій Кашпіровський розпочав нечувані до цього сеанси масової психотерапії, збираючи зали та стадіони. Запровадив телемости із "знеболювання" пацієнтів під час операції.

Скоро йому виповниться 80. Кашпіровський дуже важко переносить смерть доньки. І тепер його психотерапевтична діяльність пов’язана із пам’яттю про неї.

"Він впроваджує нову методику лікування людей через Місяць! Кожен, хто дивитиметься на небо, де б він не був у цей час – отримуватиме зцілення, – кажуть його друзі із Вінниці.

Дивіться: Феномен Кашпіровського

Нагадаємо, захоплений ФСБ український моряк передав записку рідним. Як повідомляв "Знай.ua", в українській столиці ТРЦ Ocean Plaza взято націоналістичною організацією "Сокіл" під "мирний контроль". Також "Знай.ua", у так званих "судах" в окупованому Кримупочали обирати запобіжні заходи взятим у полон українським морякам.